Hva er de forskjellige typer av humant Antigen?

 De vanligste menneskelige antigener er blod faktorer, som en persona € ™ s å bestemme blodtype. Humane antigener som også antigener som hjelp Cleave antistoffer og fremmede proteiner som kan forårsake skade for å ødelegge en persona € ™ s kropp. Disse antigener hjelpe kroppen til celler som tilhører en persona € ™ s eget system for fremmede celler eller proteiner som må fjernes skilles.

 Humane blodceller kan inneholde en eller begge av to humane antigener. Dette humane antigener, referert til som A og B, og tilstedeværelse eller fravær avgjør hvilken type blod fra en person. Personer med blodgruppe A med det humane antigen A, og de som har blodgruppe B, det humane antigen har B. En person med type AB blod har begge, og mennesker med type O blod ikke har en av disse antigenene i de røde blodlegemer. Det er også et humant blod antigen som avgjør hvorvidt en person har en positiv eller negativ blodgruppe.

 Tilstedeværelsen av en blodtype antigen betyr at den tilsvarende antistoff fraværende persona € ™ s system. Omvendt, fraværet av visse antigener som den som lager antistoffer for det aktuelle antigen, derfor, blodoverføringer kan få dersom et humant antigen er normalt ikke tilstede i pasientenes € ™ kropp. Så noen med blodtype A kan ikke gis en transfusjon av type B blod. Ukjente blod antigener utløse en immunrespons, noe som kan føre til alvorlige komplikasjoner eller død for pasienten.

 En human antigen av humane leukocytt antigen, noe som bidrar til å identifisere antigener til proteiner. The human leukocytt antigen, er kodet human deoksyribonukleinsyre i 6. kromosomet. Denne delen av DNA som brukes til å produsere proteiner som er i stand til å gjenkjenne antigener. Identifisering av et antigen er antigen-presentasjon.

 Mesteparten av de antigenene i det menneskelige legeme som angitt i kroppen via luften, blod eller fordøyelseskanalen. Disse kalles eksogene antigener og anses fiendtlig av menneskets immunsystem. De andre typer antigener € ™ s kropp eksisterer innenfor en persona kalles endogene antigener. Ofte inntrengerne som har en sunn celle og kopiert den. Antigenpresentasjon disse inntrengere senere identifiseres og ødelagt av antistoffene i immunsystemet.

  •  Blodoverføringer bør ikke gis som de inneholder et menneskelig antigen er ikke normalt tilstede i pasientens € ™ s kropp.
  •  Type O blod ingen A- eller B-antigener.
  •  The human leukocytt antigen er kodet i DNA i den sjette kromosomet.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha