Hva er de forskjellige typer behandling av skjeling?

Mange typer behandling av skjeling inkluderer kirurgiske, farmakologiske og fysiske prosedyrer for å korrigere feiljustering av øynene. I alle tilfeller, er tidlig intervensjon nøkkelen til behandling av myse. Den tidligere problemet er identifisert, vil behandlingstilbud være mest effektive skjeling. Behandling for pasienter med skjeling ofte overvåket av en øyelege og kan innebære kirurger og andre spesialister i Ophthalmology, avhengig av særegenheter en pasient.

I skjeling, er pasientens øyne ikke justert som følge av svakhet eller andre problemer med øyet muskler. Denne visjonen også forverres og kan forårsake ubehag og trette øyne. Alle typer behandling av skjeling er designet for å justere øynene og holde dem på plass for pasienter å utvikle normalt syn.

Leger anbefaler vanligvis starter med minimalt invasive teknikker. Disse behandlingene er mindre traumatisk og ta mindre risiko. Skjeling lavgradig, noen ganger med linser kan løse problemet ved å oppmuntre pasientens øyemusklene. Øyelapper kan brukes til å dekke det friske øyet, noe som tvinger pasienten onde øyet til å jobbe hardere og styrke øyet muskler i prosessen.

Pasientene kan også få medisiner utviklet for å dimme godt øye eller gjøre andre endringer i synet. Botox ® er også anvendt terapeutisk i behandling av skjel. Eye øvelser kan kombineres med noen av disse alternativene for å utvikle bedre koordinering mellom øynene og forbedre muskelstyrke. Noen ganger er disse skjeling behandlingstilbud kan være tilstrekkelig, slik at pasienten seg helt.

I andre tilfeller kan det være nødvendig å myse kirurgi for å flytte øyet muskler. For noen pasienter kan skjeling kirurgi bli anbefalt fra begynnelsen hvis de tror det er det beste alternativet. For voksne skjeling drift gjennom kirurgi er det vanligvis gjøres på poliklinisk basis under lokalbedøvelse. I tilfelle av skjel hos barn, som kan være urolig i operasjon, er det anbefalt å anvende generell anestesi, som brukes for å tillate kirurgen å arbeide sikkert i pasienten. Etter at driften av skjeling kirurgi gjennom øyet øvelser kan være nødvendig å sanere musklene, og øynene til pasienten bør være i stand til å alinearsen riktig.

Når en pasient er diagnostisert med skjeling, folk bør diskutere alle behandlingstilbud tilgjengelig skjeling og få råd og anbefalinger av hvilke alternativer som best passer deres saker. Det kan være nyttig å spørre hvor lang tid det vil ta behandling av skjeling og hva risikoen forbundet med en bestemt behandling er alt dette slik at folk kan ta en avgjørelse om metoden for behandling av skjeling eller metoder som ønsker å følge.

Juan Camilo Cano

SEO i Medellin, Colombia |

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha