Hva er de forskjellige typer digitale medier annonsering?

 En av de viktigste enheter for digitale medier annonsering er Internett, som reklame alternativer som søkemotormarkedsføring, innhold annonser, bannerannonser, søkemotoroptimalisering, tilbyr sosial markedsføring og e-markedsføring. En annen mye brukt type digital media reklame er med bruk av en mobiltelefon sett, for tekstmeldinger reklame eller mobil markedsføring.

 Søkemotormarkedsføring er også kjent som betaler per klikk-annonsering. Dette er tekstannonser som langs toppen, side og nederst på siden, når noen gjør et søk er utført ved hjelp av deres favoritt søkemotor. Når en Internett-bruker klikker på tekstannonse, som er selskapets plassere annonsen en avgift, derfor det kalles betale per klikk.

 Innholds annonser er digitale annonser, som kan være tekst eller bannere, som er på samme side som relevant innhold. For eksempel, hvis internett søkeren er å lese en artikkel om hvordan du starter en bedrift nettsted, kan en innholds annonse inkludere en webverten selskapet og et nettsted designer tekstannonse. Siden leseren av annonsen er interessert i temaet som inneholder innholdet, korrelerer annonsene med faget, fordi elementene i tillegg til innholdet.

 Visningsannonser er vanligvis grafiske bannere eller knapper på en webside. Noen av bannere er statiske, mens andre er animert eller dynamisk. Bannere eller vise annonser tendens til innholdet på nettsiden der de skal være relevante. For eksempel kan et nettsted markedsføring konsulent være et banner eller vise annonsen til en kontakt styringssystem letter å administrere e-postkampanjer og elektroniske markedsføringstiltak inkludere.

 Søkemotoroptimalisering er den digitale medie reklame som fokuserer på bruk av relevante søkeord i innholdet som et selskap aksjer. Søkeordene bør være ord, begreper og uttrykk som ville bruke en Internett-søkeren til produktet eller tjenesten til å finne selskapets omsetning. Bedrifter kan bruke SEO innsats i teksten på bedriftens nettside, betaler per klikk-annonser, publiserer selskapet elektroniske artikler, online pressemeldinger fra selskapet utgir og annet innhold på selskapet publiserer på nettet. SEO hjelper bedriftens nettsted høyere i søkemotorene, som også har en tendens til å rangere mer trafikk til virksomheten din nettside.

 Sosiale medier er en annen form for digital media annonsering. Det er flere undergrupper av sosiale medier reklame. Selskaper har muligheten til å sette inn tekst eller vise annonser på sosiale medier nettverk eller virksomheter kan oppdatere og bruke delingsfunksjoner på sosiale medier nettverk for å markedsføre sine produkter og tjenester. Bedrifter kan også ringe på sine fans og tilhengere til å hjelpe dem å markedsføre virksomheten og spre ordet - snu word-of-munn annonsering i digitale medier reklame.

 Epost markedsføring er en annen form for digital media annonsering. Når noen får et abonnement på e-postmeldinger fra et selskap, har selskapet rett til å sende e-post til abonnenter. E-postene kan dele innhold eller relevant informasjon, eller e-post for å fremme et produkt eller en tjeneste.

 Med flere og flere forbrukere gjennomføring og bruk av mobiltelefoner, spesielt smarttelefoner, er selskaper også snu til mobil markedsføring som en form for digitale medier annonsering. Denne typen reklame vil sende tekstmeldinger som annonser og reklame til den enkelte mobiltelefon. Noen mobilannonser selv vises ved siden av telefonen applikasjoner ved hjelp av brukeren av telefonen. For eksempel, hvis en kunde er å spille et spill på mobiltelefonen, kan en digital annonse vises på toppen eller bunnen av brettet eller på skjermen i mellom kjører spillet.

  •  Digitale medier reklame kan vises på en tablet PC.
  •  Tilgjengeligheten av Internett har utallige enheter utvidet potensielle rekkevidden av digitale medier reklame.
  •  Digitale medier reklame inkluderer bruk av en mobiltelefon for SMS-annonser.
  •  Digitale medier annonsering er oftest funnet på internett.
  •  Søkemotoroptimalisering er utarbeidelse og finpusse en nettside, slik at det er både svært synlig og høyt rangert i søkemotorene.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha