Hva er de forskjellige typer Family Legal Aid?

 Rettshjelp er et begrep som vanligvis brukes for å referere til fri rettshjelp og / eller representasjon. Naturen av familien rettshjelp tilgjengelig vil variere fra jurisdiksjon til den neste, men kan inneholde hjelp til skilsmisse, vold i hjemmet, farskap, barnebidrag og barnefordelingssaker. Kriteriene for valgbarhet for juridisk representasjon vil også variere, men generelt krever individuelle møtes inntekt og bosted retningslinjer.

 De fleste land rundt om i verden tilby noen form for juridisk bistand til lav inntekt beboere som trenger juridiske råd eller representasjon. I USA, har hver stat minst en rettshjelpsorganisasjon. Arten av de saker som skal avgjøres av organisasjonen og de retningslinjer for aksept av kunder av organisasjonen selv.

 Skilsmissesaker er nesten alltid en av de typer saker håndteres av familien lovlig organisasjon. En skilsmisse kan bli dyrt for hvem som helst på en fast eller lave inntekter. Søknadsavgiften kan bare være en bar for mange mennesker til å få en skilsmisse. Hvis den blir godkjent som en klient, vil en advokat sende de nødvendige papirene og gi klienten under rettsforhandlingene.

 En annen type sak ofte behandlet av en familie juridisk organisasjon er en beskyttende orden eller vold i saken. Mange vold ofrene ikke kjenner sine rettigheter eller ikke vet hvordan du skal bruke domstolene for å beskytte sine rettigheter. En bistandsadvokat kan være et offer gjorde begjæring til retten for en beskyttende orden, som vil bestille overgriperen til å avstå fra å kontakte eller kommer nær offeret.

 Farskap er når en far til et barn født etablerer lovlig utenfor ekteskapet at han er far til barnet. For samværs eller foreldreansvaret for å ha et barn, må en far først etablere farskap. I tillegg til en overordnet etablere farskap før faren er juridisk forpliktet til å betale barnebidrag. En familie juridisk organisasjon kan være i stand til å hjelpe enten mor eller far for å etablere farskap. Langs de samme linjene, må det bestilles barnebidrag når farskapet etableres, som også kan bli behandlet av en bistandsadvokat.

 Varetekt kamper mellom foreldre er sjelden akseptert av juridiske organisasjoner. Men hvis et barn blir fjernet fra eiendommen ved det lokale barnevernet byrå, da en familie juridisk organisasjon kan bestemme seg for å representere foreldrene i den påfølgende rettssaken. I mange tilfeller kan familien mangler økonomiske ressurser eller utdanning for å riktig omsorg for barna, i hvilket tilfelle den lovpålagte organisasjonen støtte bør ikke bare juridisk bistand, men bidra til å finne familien fellesskaps ressurser som trengs for å bedre forelder barn av.

  •  Mange vold ofrene ikke kjenner sine juridiske rettigheter.
  •  Varetekt kamper mellom foreldre er sjelden akseptert av juridiske organisasjoner.
  •  Noen organisasjoner tilbyr gratis juridisk rådgivning over telefon.
  •  Familie rettshjelp kan bistå i familievoldssaker.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha