Hva er de forskjellige typer finans kostnader?

 Det finnes en rekke ulike typer finansielle kostnader som kan lades på kreditt-kontoer; disse kostnadene er ansett som den "pris" for å låne penger eller å måtte ha tilgang til kreditt. Noen av de vanligste finanskostnader ble belastet renter på et lån eller transaksjonskostnader forbundet med å gjøre en betaling eller betaling. Nye priser er også en form for lån, og årlige kostnader ved å opprettholde et kredittkort er teknisk sett en annen type, selv om de vanligvis ikke avvike fra den måten gjøre renteutgifter.

 Når du åpner noen form for kreditt konto eller låne penger, er det svært viktig å undersøke og forstå alle de mulige økonomiske byrdene, fordi det kan være svært kostbart over tid. Det er viktig å lære interesse, som også er kjent som den årlige prosentsats, og forkortet til april, enten fast eller variabel. Det er også nødvendig å forstå hvordan interessen er beregnet; enten det er basert på en månedlig gjennomsnittlig daglig balanse eller en balanse, for eksempel, eller om det er rett og slett viktig at definert foran basert på mengden av lånet. Alle disse ulike typer kan ha betalt en betydelig innvirkning på mengden av finanskostnader over livet av lån eller kreditt deg konto.

 Andre finanskostnader kan ofte unngås, som skjulte kostnader. Disse kostnadene oppstår når utbetalingene er for sent, eller for mindre enn det skyldige beløpet. Sørg for at du alltid betale regninger i tide, selv om det bare er mulig å gjøre minimum betaling er den beste måten å unngå skjulte kostnader. Noen selskaper kan også bringe transaksjonen hvis et kjøp er gjort på en linje av kreditt, men dette vil bli oppgitt i kontrakten da den ble satt opp.

 Noen kredittkort beregne årlige kostnaden for å holde kortet, enten brukt eller ikke kontoinnehaveren. Generelt, med mindre kredittkort er en stor belønning program som ikke kan matches av et frikort, er det best å unngå kort med en årlig avgift. Det er mange kredittkort der ute som tilbyr disse belønningene, og gratis å bruke, med unntak av interesse selvfølgelig. Det beste er å gå regelmessig betalt alle sine regninger og bestemme mengden av finanskostnader for året; Noen ganger er det mulige alternativer som kan bidra til å spare mye penger.

  •  Interesse belastet på kjøp eller kontantuttak er en form for kredittkort lån.
  •  Sørg for at du alltid betale regninger i tide er den beste måten å unngå den økonomiske byrden.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha