Hva er de forskjellige typer fysiske eiendeler?

 Varige driftsmidler er konkrete elementer som er eid av et selskap eller individ. Generelt disse eiendelene har en viss verdi, og kan bli solgt for å skaffe midler når det trengs. Varige driftsmidler er det motsatte av immaterielle eiendeler, patenter, varelager og intellektuell eiendom. Selskapene følger disse eiendelene på selskapets balanse, som brukes for å hjelpe ledere og investorer bestemme verdien av selskapet. Noen vanlige eksempler på fysiske eiendeler omfatter utstyr, fast eiendom, inventar og kontanter.

 Hvis et selskap som eier fast eiendom eller fast eiendom, er eiendommen ansett som en fysisk aktiv. Dette kan inkludere det landet der selskapet har sitt hovedkontor, samt land brukes til lager, produksjon og utsalgssteder. Noen bygninger eller andre konstruksjoner på land er også fysiske eiendeler. Materialene og inventar inne i bygninger, for eksempel lys, dører, maskinvare og kjøleenheter kan også selges for kontanter, og dermed fungere som en fysisk eiendel. Selskapene som er involvert i gruvedrift, boring, eller logging kan ha betydelige fysiske eiendeler i form av landet, inkludert tre eller naturressurser som finnes på området.

 Alt utstyr som brukes i virksomheten kan bli solgt for penger, og dermed danner en fysisk aktiv. Dette gjelder også for lastebiler og nyttekjøretøy, pulter, kontormøbler og rekvisita. I en produksjon eller industribedrift, May utstyr og verktøy betydelig verdi, spesielt i store eller relativt nye anlegg. Annet utstyr inkluderer vaktmesterrekvisita, kontormaskiner, skrivere, fakser, og til og med telefonsystemer.

 Fysiske eiendeler omfatter også usolgte lager i både ferdige og uferdige tilstand. Dette kan referere til produkter som fortsatt har til å sendes til butikker, eller bare råvarene som brukes til å fullføre for å gjøre disse produktene. For eksempel, i en elektronikk fabrikk, elektriske og mekaniske deler til ferdige produkter som skal selges for penger. Det samme gjelder avfall elektronikk, som TV eller datamaskiner som ikke er sendt til forhandlere. Selv råvarer og tilsetningsstoffer som er betalt for, men det er fortsatt ikke kan anses å være en fysisk aktiv.

 De fysiske eiendeler i et selskap kan også kontanter og andre finansielle produkter. Dette inkluderer kontantbeholdning, samt kontanter i bank og investeringsregnskapet. Aksjer og obligasjoner som kan konverteres til kontanter ses som fysiske eiendeler, mens selskapets egen aksje ikke er inkludert i denne kategorien.

  •  Logging og tømmer land på de fysiske eiendeler i et selskap.
  •  Fysiske eiendeler inkluderer usolgt lager.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha