Hva er de forskjellige typer graveutstyr?

 Graveutstyr er tilgjengelig i en rekke forskjellige konfigurasjoner, fra bulldosere til skrapere. End hjullastere, dumpere og gravemaskiner er alle vanligvis finnes maskiner i hver earthmovers stedet. En annen vanlig form av gravearbeid utstyr, gravemaskinen eller spor hoe, som det også kalles. Disse stor brølte maskinen brukes til å grave dype hull og grøfter. Andre typer masseforflytting utstyr ofte sett på en byggeplass er klassinger, komprimatorer og hjul bulldozere. Mange forskjellige graveutstyr er utstyrt med piggete stålfelger. Disse delene av utstyr er ofte duplikater av gummi-sliten versjoner, men de piggete hjul gir overlegen trekkraft på mykt underlag.

 Når mange mennesker tenker om graveutstyr, er den første maskinen som vanligvis kommer til hjernen en bulldoser. Den spores maskin med en stor kniv er godt rustet til å presse mye materiale ut av veien. Gravemaskinen, en sporet maskin med en bøtte eller scoop på slutten av en lang artikulert arm, kan grave grøfter som en gravemaskin, men på en mye større skala. Gravemaskinen er også brukt materialer som skitt, rusk og biter av stein og betong belastning dumper. Med en mekanisk tommelen vedlegg, kan gravemaskinen selv lasting og lossing rør, staver og andre store materialer.

 The Fresno skrape eller skraper, som det ofte kalles, er et stort stykke av gravearbeid utstyr som er en del av maskinen drar langs bakken, skraping langs forhøyninger. Deretter deponering av jorden i de lave flekker av nettstedet. Ofte krever hjelp av en annen skrape eller en bulldoser for å presse det gjennom den høye sted som den laster, er skrape en vanlig stykke graveutstyr på de fleste store nettsteder, spesielt på nye veier. Dumperne i mange størrelser er også ofte brukt graveutstyr og er uvurderlig i å flytte store mengder materiale fra en utgravning.

 Big end laster eller hjullaster, som de kalles, bruker en rammestyring for skarpe svinger ved lasting dumperne. Ved å svinge på midten ved hjelp av hydrauliske sylindere, som gjør det artikulerte styresystem bruk av to meget kraftige drivaksler for å brukes uten noen svake kontrollelementer. Dette gjør laderen til å bære de enorme belastninger i bøtte uten å bekymre deg for å bryte en akseltapp. I noen typer terreng, er graveutstyr brukes med piggete stålfelger i stedet for gummi dekk for å generere mer trekkraft. Disse gravene utstyr krever spesiell transport til og fra arbeidsplassen fordi det ikke kan operere på offentlig vei.

  •  En bulldoser med en stor kniv er godt rustet til å presse mye materiale ut av veien.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha