Hva er de forskjellige typer Medical Electronics?

 Det finnes mange typer medisinske elektronikk fra små håndholdte enheter til store enheter og medisinske bildesystemer. Disse produktene brukes i diagnostiske og terapeutiske klinisk og laboratorieutstyr. Bortsett fra frittstående hvitevarer, er medisinsk elektronikk også de datastyrte elektronisk pasientjournal og mobile kommunikasjonsenheter som kjører medisinske anvendelser. Medisinsk elektronikk som brukes i prosedyrer og for å overvåke pasienter gjøre en ekstra kategori.

 Hjemmetjenesten bruker en rekke medisinsk elektronikk, for eksempel glukose testing enheter og blodtrykksmålere. Bærbare og trådløse teknologier i utvikling for å dra nytte av de mindre og mer avanserte elektroniske komponenter som de blir tilgjengelige. Proteser har også begynt elektroniske komponenter for å innlemme i sine design.

 Noen enheter bruker radiofrekvensidentifikasjon teknologi. Chips som lagrer informasjon for formål som for eksempel sporing pasienten kirurgi for å unngå spesifikke feil utviklet. RFID brukes også i pacemakere og høreapparater. Helseinstitusjoner bruker RFID forbedret utstyr for å lette lagerstyring og ledelse.

 Imaging-systemer er blant de større arts medisinsk elektronikk, både fysisk og som en kategori. Datamaskinen kan radar, som for eksempel en ultralyd maskin, projeksjon radiologi, eller en rekke av lignende produkter. Eksempler på enheter i denne kategorien er for eksempel magnetisk resonans imaging utstyr, beregnet topografi skannere, og mammografi maskiner.

 Ulike medisinske instrumenter er i enda en av de typer medisinsk elektronikk. Digitale termometre, digitale stetoskop og elektroniske endoskop er noen gode eksempler. Sentrifuger systemer og mest medisinsk testing av utstyr vil uunngåelig inneholde elektroniske komponenter.

 Nanoteknologi er kanskje den mest innovative av kategoriene av medisinsk elektronikk. Det er gjort framskritt som gir mulighet for utvikling av nanoroboter som kan utføre bildebehandling eller kirurgiske prosedyrer. Mikrobrikker, halvledere og lignende fortsetter å spille en viktig rolle i veksten og ekspansjonen av det elektroniske anvendelse i den medisinske industrien. Starter i 2011, elektroniske komponenter nådde nesten allestedsnærværende i medisinsk utstyr og systemer.

 EKG, EEG og electromiogram studier er blant de mest kjente typer medisinsk elektronikk. Disse undersøkelsene gjør bruk av bio-elektriske signaler til aktiviteten forbundet med hjertet, skjelettmuskel og hjerne, posten, respektivt. Elektronikk er nesten overalt i den medisinske industrien, fra en sykehusseng til en digital skala. Som alle typer og eksempler på medisinsk elektronikk er ikke gjennomførbart på grunn av den stadig endring og utvikling landskap av både teknologi og medisinsk industri.

  •  En lege ved hjelp av EPJ.
  •  Som elektroniske pasientjournaler vokse i popularitet, er tabletter også stadig hyppigere tilgang til pasientjournaler.
  •  Røntgen gjør ofte leger til å stille en diagnose uten invasiv testing.
  •  Et gutt er koblet til en EEG-maskin.
  •  Termometre kan brukes for å kontrollere kroppstemperatur.
  •  En ikke-invasiv glukosemåler er en type medisinsk elektronisk test som krever bare en finger stikk.
  •  CT-skannere store medisinske elektroniske enheter.
  •  Scientist plassere et reagensrør i en sentrifuge.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha