Hva er de forskjellige typer rammeløse dusjvegger?

 Rammeløse dusjvegger rundt dusjrom med tykke briller uten en metallramme rundt hver glassbit. Denne typen boliger tilbyr en rekke fordeler, som for eksempel enkel rengjøring og et mer elegant utseende. Mangelen på en ramme tendens til å gjøre dusjen området vises større og mer attraktiv også. Forbrukerne kan velge mellom fullt rammeløse dusjvegger eller semi-rammeløse modeller kan også melde deg på en dusj dør som skyves åpen, folder og lysbilder, eller åpner på en hengsel som en vanlig dør.

 Ved valg mellom en rammeløs eller semi-rammeløse kabinett, er den største forskjellen vanligvis kostnaden. En semi-rammeløs kabinett vil være en rammeløse dusj dør som er meget lik den som finnes i en ramme for å ha dusj-fri oppsett. De andre brikkene kan ha noen rammer, men. Dette reduserer kostnadene vanligvis av huset. Dette kan også gjøre det lettere å installere på et hus, fordi husrammen skal sammenstilles først å understøtte en stor del av glasset.

 De ulike typer rammeløse dusjvegger vanligvis varierer etter størrelse og form. Noen kommer i standard størrelser for dusj og bad, mens andre er skreddersydd til nesten alle bad kan være. Fullt rammeløse dusjvegger omgå metallramme, selv om det kan være et spor for en skyvedør. Den biter tung, herdet glass som skal festes til veggen, på gulvet, og ordnet til hverandre, slik som klemmer og silikon.

 Denne type rammeløse dusjhjørne kan kreve profesjonell installasjon. Glassene vil trolig være tykk og tung, noe som gjør dem vanskelig å bevege seg trygt. De klemmer og silikon som tar plassen til en ramme må også være riktig installert for en god vann containment, og hvis bitene er feil satt inn, til den tunge glass være falle og brekke.

 Hvilke typer dører som er vanligvis tilgjengelig i rammeløse og semi-rammeløse vedlegg er hans by-pass, bi-fold, og rotere. Bypass dører, ofte kalt skyvedører, skyve frem og tilbake for å være tilgang til dusj. Foldedører også skyve, men består av mer enn én rute og brett minst én gang hvis de beveger seg. Pivot dører åpner som en vanlig dør på en hengsel. Rammeløse dusjvegger med bypass eller foldedører, kan det være best for mindre bad hvor det er mindre plass til å svinge åpne en dør.

 Dusj området er trolig den største bad funksjon i de fleste rom. En rammeløse kabinett av nesten alle typer kan virke enda større, og kan være spesielt nyttig hvis brukeren ønsker karet eller flis skinne gjennom mer enn ville en designet casing. Mange velger rammeløse kabinetter i dag når de fullfører bad eller dusj oppgraderinger. Rammeløse kabinetter generelt koste mer, men kan sikkert forbedre utseendet på rommet. De som har mindre budsjetter kan få utseendet til en frameless dusj dør ved å velge for en semi-rammeløs stil.

  •  De ulike typer rammeløse dusjvegger vanligvis varierer etter størrelse og form.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha