Hva er de forskjellige typer sengevæting bleier?

 Det er to forskjellige typer sengevæting bleier, tøybleier og engangsbleier. Begge har sine egne fordeler og ulemper, og begge kan unngå forurenset grunn nattlig enurese og ufrivillig vannlating klær og sengetøy. Noen er barnets sengevæting bleier, men andre er laget med alle aldre i tankene.

 Mange merker av sengevæting bleier, engangsbleier gjort i dag designet for å brukes én gang og deretter kastes. Noen er tykkere enn andre, og hvis det nattlig enurese alvorlig enn en tykkere bleie skal brukes for å hindre lekkasje. Dersom ufrivillig tap av urin lav, da en lettere, mer diskret natten bleie kan benyttes.

 Tynne, diskrete sengevæting bleier er foretrukket av noen fordi de ser ut som vanlig undertøy. De er vanligvis pullups som kan settes på og tas som vanlig undertøy. Et høyere nivå av bleier for tung natta fukting likne vanligvis tradisjonelle bleier og vanskeligere å skjule.

 Mens engangs sengevæting bleier er praktisk og lett å finne, de kommer med sine egne problemer. Mange miljøvernere vurdere engangsbleier dårlig for miljøet fordi de kan brukes bare én gang før det må kastes. Mange engangsbleier bruker også plaststøtten eller belegg, og crinkling støy de gjør kan være for mye støy for noen, spesielt hvis de prøver å skjule dem.

 Mange mennesker som ikke ønsker å bruke engangs sengevæting bleier ende opp med å bruke tøybleier i stedet. Disse er vanligvis laget ved hjelp av klut, og mens de fleste ser ut som tradisjonelle bleier som må tapes eller festet sammen, noen produsenter også gjøre pullups. Skaperne av bomull bleier hevder at tøybleier er flinkere til å absorbere fuktighet enn engangsbleier, og at dette kan kutte ned på bleie utslett eller hudirritasjon.

 Noen sengevæting bleier, både engangs- og klut, skreddersydd for både menn og kvinner. Sengevæting bleier for gutter vanligvis har ekstra polstring i front, mens bleier for jenter eller kvinner har en tendens til å ha mer padding i midten.

 Uavhengig av hvilken type bleie blir brukt, må det foretas en rekke hensyn for å velge et merke eller type bleie. Bleier er tilgjengelig i forskjellige størrelser, og det er viktig at riktig størrelse er valgt. En bleie som er for løs vil ikke gi tilstrekkelig beskyttelse mot natta fukting og lekkasje. En bleie som vil være lekkasjetett, og kan også bidra til bleieutslett og hudirritasjon, slik som urin er presset opp mot huden.

  •  Et barn sover.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha