Hva er de forskjellige typer sykehus kostnader?

 Sykehus ofte til stede i et forsøk på å bryte ned sine avgifter for ulike kategorier av pasienter på deres regning. Noen av sykehuskostnadene kan være overraskende, spesielt når pasienter får en titt på kostnadene. En av de viktigste kostnadene for rommet, som er en kostnad som varierer avhengig av område av privatliv. Leger og testene de utfører er vanligvis delt inn i individuelle sykehus kostnader, slik at pasientene kan fortelle hvor mye de betaler for en spesifikk test, og hvor mye de betaler for kompetansen til legen. Det finnes også en rekke skjulte kostnader for sykehuset tror få pasienter, for eksempel mat og medisinsk utstyr.

 Rommet er en av de grunnleggende sykehusutgifter, og markedet prisen avhenger av hvor mange får personvernet til pasienten. For eksempel, er et delt rom ofte det billigste rommet fordi det er lite privatliv. En semi-private rom er vanligvis litt dyrere, fordi de to senger atskilt med en gardin. Et privat rom har bare en seng og vanligvis den dyreste rommet fordi pasienten ikke har noen romkamerater. Mange sykehus tilbyr pasientene et valg, selv om pasientens helseforsikringer vil vanligvis ikke betale for en oppgradering; personvern er ikke ansett som medisinsk nødvendig.

 Selv om sykehusene betale lønn til sine leger, vil de til slutt bli tilbakebetalt når pasienter betale deres medisinske regningen fordi legen kostnadene er ofte en av de mest kostbare av sykehuskostnadene. Selv om pasientene ikke kan være i stand til å beholde sitt team av leger fra hverandre, blir de ofte gitt en regning med separate anklager om hver lege. For eksempel pasienter ser kostnaden for separat oppført radiolog, anestesilege og patolog. Testene og tjenester utøvende leger, er også vanligvis oppført separat, noe som betyr at pasientene kan bli fakturert for røntgen, ultralyd og echocardiograms, blant andre.

 Sykehus ofte kreve pasienter for konkrete elementer som brukes under oppholdet. For eksempel, medisinsk utstyr og medisiner, inkludert bedøvelse, ofte oppført separat på fakturaen. Mat er en annen kostnad som må regne med pasienter fordi noen har til å betale for dem å spise minst tre ganger om dagen. På den annen side, noen sykehus betalt for billig eller gjenbrukbare elementer som ikke kan forvente pasienter til å betale. Eksempler på skjulte kostnader inkluderer sykehus tekstiler, tepper og ekstra puter for sengen.

  •  Legevakta omsorg ville bli avskrevet for lav inntekt pasienter som oppfyller visse kriterier.
  •  Kostnaden for mat kan være en skjult kostnad under et sykehusopphold.
  •  Rommet der en pasient er fortsatt på et besøk til sykehuset er en av de grunnleggende sykehusutgifter.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha