Hva er de forskjellige typer te pulver?

 Mange te elskere har fokusert sin oppmerksomhet på utvalget av te pulver som har blitt stadig mer tilgjengelig. Te pulver kombinerer fordelen av kvalitet. I motsetning tørkede teblader er te pulver laget av bladene av grønn, hvit eller svart te eller urter som er dampet, tørket og malt fint nok til at de umiddelbart vil blande med varmt eller kaldt vann eller annen væske til en kopp te . Te pulver er spesielt populær i Japan, men har stadig spredd på kjøkken over hele verden. De ulike typer te pulver inneholder varianter av grønn te, svart te og hvit te.

 Disse pulver er ikke bare nyttig, de også tillate hjem kokker til å eksperimentere med bruk av te å smaken retter fra supper til desserter. Grønn te iskrem har blitt en favoritt i de ordinære isbarer i Europa og Nord-Amerika. Den kan også brukes til å legge smak til en unik vri av kaken batter, glasur, melk og mange andre forbruksvarer.

 Verdslige hjem kokker vet at matcha te pulver har lenge vært brukt i den japanske te-seremonier. Blanding annen grønn te har hundrevis chamei eller spesialitet te som er anerkjent som en del gytt en kulinarisk linje. I motsetning til svart te, grønn te og hvit ikke gjennomgår gjæring.

 De som dona € ™ t liker smaken av grønn eller svart te kan prøve hvit te, som er dyrere. Hvit te kommer fra samme plante kilde, Camellia sinensis anlegget, men er høstet når bladene er små og knappene på et mye tidligere stadium i utviklingen. Denne te er mer delikat, og enten mangler den dype tannin av en svart te, eller i det gresslignende ark av grønn te. Hvit te inneholder også halvparten av koffein av svart te og litt mindre enn sin grønne fetter.

 En stor del av forskningen har foreslått de helsemessige fordelene av alle typer ekte te som både gjæret og gjæret te en viss beskyttelse mot visse kreftformer kan gi, styrke immunforsvaret og øke metabolismen for raskt vekttap. Noen tilhengere hevder også at disse typer te kan brukes til å hjelpe kontroll diabetes, lavere kolesterol og med tilby dem som lider av depresjon noen lettelse. Dette gir te elskere og hjem kokker mye grunn til å ønske å få en god daglig dose, og te pulver gjør det mye enklere.

 Grønn te er ikke bare infiltrert vestlige gane, det har dukket opp i alle typer kosmetikk og rengjøringsprodukter. Grønn te pulver kan blandes i pisket egg eller majones for en hjemmelaget ansiktsmaske eller balsam. Legge til grønn te pulver bad pulver skaper en velduftende bad.

  •  Teblader, som er malt til pulver for å lage te.
  •  Folk som ikke bryr seg for svart eller grønn te kan finne hvit te å være spiselig.
  •  Legge til grønn te pulver bad pulver skaper en velduftende bad.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha