Hva er de forskjellige typer terapeutiske enheter?

 Terapeutisk utstyr kan være konstruert for voksne, men også barn. Pediatric terapeutiske apparater er laget for å bli manipulert av små hender eller kommer for liten kropp ramme et barn til å møtes. Terapeutisk utstyr kan også akvatiske anordninger utformet for å brukes i vannet, eller åndedrettsterapi utstyr som er utformet for å hjelpe pasienter med pusteproblemer. Terapeutisk Ultralyd bruker lydbølger for å bidra til å helbrede leddbånd eller sene skade ved å stimulere vev. Folk med dårlig motorikk kan forbedre balanse og koordinasjon med ridning terapi utstyr.

 En vanlig type terapeutisk utstyr som brukes av fysioterapeuter er en behandlingsbenk. Disse tabellene er vanligvis justerbar med bevegelige deler. Pasienter som bruker ofte behandling av en slik tabell mens du utfører forskjellige øvelser som krever at personen til å legge seg ned. Kiropraktikk tabeller er like, selv om de fleste vil ha bekkenet, korsryggen og livmorhals puter.

 Folk som trenger rehabilitering for å bedre balansen og mobilitet ofte gjøre bruk av terapeutiske apparater kjent som en trening etapper. Opplæring trapper brukes for fysioterapi kan være ensidig eller bilateral, og vil inkludere en justerbar ryggstøtte. En annen type behandlingsutstyr for å forbedre mobiliteten av benene og i kneet er kjent som en parallell bar. Skranke kan hjelpe en person mens du prøver å gå uten bruk av rullestol. Pasienter utvinne fra hjerneslag kan kreve behandling utstyr, for eksempel en rullator eller stokk.

 Gymnastikkballer og medisinballer anses terapi utstyr. Disse kan brukes til å utføre forskjellige øvelser som styrker armer, kalver eller ben. Gymnastikkballer generelt variere i størrelse for ulike terapi øvelser. Personer med håndskader kan gjøre bruk av en liten håndholdt skum ball for rehabilitering.

 I tillegg er en person med en arm eller skulder skade terapi utstyr som er kjent brukt som en overkroppen ergometersykkel. Disse maskinene kan være frittstående eller bærbart, og er noen ganger referert til som hawkers. Pedalene på en UBE bruk av forover og bakover motstand.

 Mange pasienter med skulder- og arm skader også dra nytte av wiretrekk. En trinse system kan være festet til en dør eller monteres på en vegg. De fleste terapi trinser vekt for justerbar motstand.

 Inversjon tabeller er en annen type utstyr som benyttes for terapi formål. Terapeuter bruker denne type utstyr for å lindre smerten av en klient, avslappende muskler og stress. Inversjonen terapi virker ved strekking av ryggraden og fremme bedre sirkulasjon.

  •  Parallelle barer brukes i terapi for å hjelpe mennesker som har lidd lavere skader beinet relearn å gå.
  •  Rullestoler kan brukes under behandlingsprogrammer, mens en person gjenoppretter fra en ulykke eller operasjon.
  •  Ridning kan brukes til å forbedre balanse og koordinasjon i folk med dårlig motorikk.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha