Hva er de forskjellige typer urter for hester?

 Naturlige behandlinger for dyr for hundrevis av år, og mange kulturer har brukt urter for hester. Noen urter kan hjelpe hester å bedre fordøye maten, mens andre kan hjelpe med nervøse lidelser. Hormonelle problemer, og tilstander som leddgikt kan også behandles i hester med urter. Ormekurer kan også oppnås.

 Det finnes tre typer urter for hester fordøyelsen. Bitre urter vanligvis jobber med leveren og hjelper fordøyelsen. Alterative urter hjelpe hestens kroppen kvitte seg med avfall og bruk av den næring den tar inn. Noen urter jobbe som tonics som hjelper på fordøyelsen. Disse inkluderer hvitløk, bukkehornkløver, peppermynte, burdock og løvetann.

 Nervines er urter for hester rolig angst, slik at hestene ville reagere på dårlige ting som å hjelpe en bil kast. Det finnes fire typer nervines brukte hester, inkludert humle, verbena, kamille og vendelrot godbit. Hop er en urt som kan hjelpe en hest fokus mens vervain kan hjelpe en hest uro eller å være urolig. Kamille fungerer for både nervesystemet og fordøyelsessystem i hester som har problemer balansere tarmen. Valerian kan bidra til å slappe en spent og engstelig hestens muskler og problemer som avl og hardnakket unngås.

 Mares kan ha hormonforstyrrende effekter, humørsvingninger og tidvis føre til aggressiv atferd. Balansere urter kan gi lindring for mange av disse hoppene. Disse urter for hester balansere hormoner, lette kramper og hjelpe med smerte av eggstokkene. Balansering urter omfatter dong quai og Vitex, men det er forskjellige typer krydder blander for hopper som kan hjelpe med hormonelle problemer.

 Leddgikt og andre former for betennelses vanlige problemer i hester. Et bredt utvalg av krydder for hester kan brukes til behandlingen av disse tilstander. Slike urter er ofte tilgjengelig i blandinger som kan gi mer hjelp for en hest enn en urt kunne. White willow, alfalfa, melk tistel, brennesle og calendula er alle urter som kan brukes til å hjelpe heste leddgikt smerte.

 Markkur bør gjøres ofte for å holde friske hester. Herbal dewormers er vermicides og kalles vermifuges. Innvollsmark dreper ormer mens vermifuge vil hjelpe fjerne hestens kropp ormer. Bendelorm kan unngås ved å gjennomføre en hest gresskarkjerner; hvitløk kan hjelpe med å kontrollere andre typer ormer. Bot ormer blir ikke påvirket av urter dewormers.

  •  Bukkehornkløver er en urt som brukes i matlaging og kosttilskudd.
  •  Ulike typer hest problemer kan svare på naturlegemidler.
  •  Humle kan brukes for å bidra til å styre hestene.
  •  Alfalfa kan brukes til å hjelpe heste leddgikt smerte.
  •  Urter som vervain kan lindre angst hos hester.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha