Hva er de økonomiske indikatorene?

 Fra tid til annen, mange av oss opptatt av oppgaven med å samle inn data på den nåværende tilstanden i økonomien, samt gjøre spådommer om hvordan økonomien vil se ut over en periode. For å kunne analysere dagens situasjon og finne ut hvor vi skal, er det nødvendig for oss til en rekke faktorer som påvirker hvordan vi kjøper og selger varer og tjenester til å vurdere. Disse faktorene eller prediktorer er det vi ofte refererer til som forretnings indikatorer eller økonomiske indikatorer.

 Vurdere et mer nøyaktig bilde av økonomien, er det viktig for flere økonomiske indikatorer som påvirker alle typer segmenter, kultur og samfunn. Det er behovet for å nærme seg slike indikatorer som styrken av de ulike næringene på nasjonalt og internasjonalt nivå, brutto nasjonalprodukt for nasjonen, dagens landskap av boliger, og den nåværende virkningen av inflasjon på varer og tjenester levering.

 Når det gjelder boliger, er det en rekke sub-faktorer som må tas for å oppnå et riktig bilde av denne økonomiske indikatoren. Hastigheten som hjemme eierskap øker eller avtar er et poeng å tenke. Utleie av både hus og andre former for boliger, som leiligheter, hytter og bobiler, og dagens gjennomsnittlige leien er en annen vurdering. Tilstanden til boligmarkedet kommer til å hjelpe en lang vei å fastslå den finansielle helsen til et lokalt show, og vil sikkert påvirke noen syn på økonomien.

 Selskapet produksjon er et annet viktig økonomisk indikator. Detaljomsetningen er en av de beste økonomiske indikatorer på tillit at forbrukerne for tiden i den rådende økonomiske klima. En nedgang i detaljomsetningen kan tyde på at folk ikke tror tiden er riktig å bruke penger på ikke-essensielle varer og tjenester. En økning i virksomheten omsetning og resultat viser at folk har håp for fremtiden, og er villig til å bruke mer av sin disponible inntekt.

 På global skala, økonomiske indikatorer som industriell produksjon i et land anses som svært viktig. Sammen med den faktiske produksjonen, mengden av de produserte varene eksporteres versus de som forblir i landet. Relaterte økonomiske indikatorer vil redusere mengden av importerte varer og tjenester, sammen med børsindeksene og den aktuelle inflasjonen eller en resesjon i landet.

 Sysselsettingen også rangert som en av de viktigste økonomiske indikatorene. Prosentandelen av heltidsansatte versus de som i dag ut av arbeidet, samt den gjennomsnittlige ukentlige fortjeneste over hele linja, bidrar til å indikere den finansielle stabiliteten i den nasjonale økonomien. Sammen med personlige inntekt gjennomsnitt for hele landet, er det også andre økonomiske indikatorer som går hånd i hånd, som gjeldende mengden av kredittkort gjeld gjennomført og mengden av inntekter generert bestemt til investeringer og sparing.

 Økonomiske indikatorer er nyttige for å vurdere situasjonen for et lokalsamfunn, en stat eller provins, en nasjon, eller til og med hele verdensøkonomien. Ved å vurdere ulike økonomiske indikatorer, blir det mye lettere å gjøre nøyaktige spådommer om hva fremtiden.

  •  En nedgang i kunder i et kjøpesenter er en økonomisk indikator.
  •  Inflasjonsindeksen viser hvordan konsumprisene stiger, ofte mye raskere enn lønningene til arbeiderne.
  •  Boligene - inkludert leilighet og boligsalget og priser - er en faktor som bidrar til å bestemme hvor godt landets økonomi presterer.
  •  Sysselsettingen er et typisk marked indikator.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha