Hva er de lover om underholdsbidrag i West Virginia?

 West Virginia Spesialenheten for barnet støtte håndhevelse gir tjenester for frihetsberøvelse foreldre og ikke-fengselsstraff for å bidra til å etablere farskap og sørge for at mindreårige barn får økonomisk og medisinsk støtte de trenger. Frihetsberøvelse foreldre hvis de blir skilt eller aldri gift ikke-omsorg forelder til barnet, er berettiget til å motta vedlikehold i West Virginia.

 Child Support krav

 Barnebidrag rettskjennelser som garnishment av lønn ordre eller skilsmisse vedtak må følge barnet støtte forespørsler. Social Security-kort og barnets fødselsattest er nødvendig for å bevise forholdet til søkeren for barnet. Dersom en søker mottar støtte fra barnet ved noncustodial forelder av personlige sjekker eller penger, slike utbetalinger skal sendes til BCSE bevege seg fremover. BCSE arbeide med omsorg foreldre for å bevise farskap. Biologiske fedre kan frivillig signere erklæringen av farskap erklæring for å bevise farskap eller ASCB kan gi en rettskjennelse som dirigerer en far å underkaste seg en blodprøve for å bevise farskap. Frihetsberøvelse foreldre kan søke om barnebidrag når som helst til barnet er under 18 år.

 Arbeidsgiveransvar

 Arbeidsgivere er pålagt å sende inn ny utleie rapporterer BCSE. De må også bekrefte sysselsetting for ikke-frihetsberøvelse foreldre til frihet som er bak i sine utbetalinger av barnebidrag. Hvis den ikke-omsorg foreldre av frihet gå av eller forlate selskapet på grunn av oppsigelse må arbeidsgiver informere BCSE. Alle støtte betalinger er samlet inn av garnishment av arbeidsgivere i den ikke-omsorg foreldre må sendes elektronisk til BCSE.

 Medical Support

 BCSE bruker National Medical Support Notice for å sikre at alle barn som mottar barnebidrag ha medisinsk dekning. Rettskjennelser kan kreve at foreldre som er oppført i barnebidrag kjøp av statssystemet og vedlikeholde forsikring for sine mindreårige barn. Begge foreldrene frihetsberøvelse og ikke-frihetsberøvelse kan styres til å innhente og å betale for helseforsikring dekning for sine mindreårige barn.

 Straff for barnebidrag

 Statlige og føderale refusjons betaling av inntektsskatt kan fanges opp hvis de ikke-omsorg foreldre frihetens ikke klarer å gjøre sine betalinger barnebidrag. Non-frihetsberøvelse foreldre som ikke klarer å gjøre sine barnebidrag kan også ha sine paychecks pyntet. Renter blir vurdert på sen betaling av støtte til barnet. Non-frihetsberøvelse foreldre som blir betalingsudyktig i å betale barnet deres støtte betalinger bør kontakte BCSE for å se om de er kvalifisert for statens amnesti program. Skulle de kvalifisere seg for programmet, kan de ha noen eller alle av sine renter avvist sene støtte betalinger for barnet. De fortsatt gjøre sine standard støtte betalinger, inkludert noen sen betaling.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha