Hva er de nye posgraduales alternativer i landet?

Hvis disse dager du analysere hva som kan være det beste alternativet for å styrke sin faglige profil og fremme utvikling i arbeidsmarkedet, har vi nå flere anbefalinger som gir lagt spesialister til å ta den beste beslutningen.

Ifølge Diana Rodriguez, direktør for Corporate Program for Institute of Masters-Forum ved Universitetet i La Sabana, når du velger en spesialisering, master- eller doktorgrad, er det viktigste å være klar hvor interessert fremtidige prosjekter .

"Vi må svare på spørsmål om hva du vil gjøre, hvor de planlegger å veilede dannelsen og hva kompetanse og ferdigheter er å styrke," Rodriguez forklarer.

På den annen side er det nødvendig å være oppmerksom på at gjennomfører for tiden et praktisk kurs kan sees på som et krav i arbeidsmarkedet, enda mer i krisetider er å oppnå en høy grad av konkurranseevnen som kan bli utsatt som en differensial faktor mot andre parene.

Under dette scenariet er noen av de nyeste posgraduales konto alternativer at kursene i landet.

Et slikt alternativ er Master of Neuroscience tilbys av National University, som søker å integrere de ulike områdene som omhandler studiet av hjernen slik at studentene tilegne seg kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for å utvikle tverrfaglige forskningsprosjekter.

Ifølge Gonzalo Arboleda, førsteamanuensis, Det medisinske fakultet, en lærer, kan dette programmet skriver du:

- Biologer Neurólogos- genetikere moleculares- Sicólogos- leger-Bacteriólogos- Fysioterapeuter

"Dette betyr ikke at fagfolk ikke kan få tilgang til andre områder. For eksempel for vår neste årskull har en filosof. I den grad at alle vitenskaper har å gjøre på et tidspunkt i hjernen blir en mester felt tar imot flere disipliner, "lagt Arboleda.

Arbeidsmarkedet imøtekomme de som kan ha gjort dette graduate program fokuserer på forskningsfeltet, så mange av elevene som velger det ta det som en link til doktorgrad.

En annen av de valgene de kan gjøre fagfolk interessert i å styrke sin konkurranseevne er Masters i undervisning av fremmedspråk, med vekt på engelsk eller fransk, som nylig ga åpning av National pedagogiske universitet.

Jaime Ruiz, koordinator for master i spørsmålet sier at det er et program som kan gå inn ikke bare lærere, men også fagfolk i andre yrker har vært dedikert til undervisningsoppgaver knyttet til språkopplæring.

En av de merverdier av dette er en double degree graduate er nådd i avtale med Universitetet i Nantes.

"Så, på slutten av en kvalifikasjon som master lærere i fremmedspråk, guidet av en kritisk syn som fremmer sosiokulturelle forvandling ved ikke begrenset til undervisning en språksystem er oppnådd," sier Ruiz.

Til slutt bør det nevnes at utover å vise utdannet som en inngangsport for å tjene mer penger, vil garanti for suksess i denne type vedtak gis av sikkerheten de har når det gjelder å velge et program som oppfyller dine forventninger liv.

Utfordringer av graduate-programmer i ColombiaPara kvaliteten og fremdriften av opplæring i spesialisering, mestere og doktorgrader i vårt land for å styrke gjennomføringen av ulike faktorer er nødvendig, som skissert Diana Rodriguez, direktør for Corporate programmer av Institute of Masters -Forum ved Universitetet i La Sabana. Blant disse er:

1. I den grad trendene diktere sammenheng er det viktig å skape nye programmer. "Kanskje viktigst er det at tilpasning av eksisterende markedskrav", sier Rodriguez.

2. prioritet er å fremme utviklingen av partnerskap med utdanningsinstitusjoner i utlandet, gjennom felles forskning og planer for student og forskerutveksling.

3. Det bør fortsette arbeidet med å knytte universitetsprofessorer plante som har høye kvalifikasjoner. At forskningen vil fremme investeringer i gjennomføringen av prosjekter og muligheten for internasjonale avtaler.

Fra: Liliana Alba Acevedo Diaz

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha