Hva er de tre typer av Ginseng?

 Det er tre hovedtyper av ginseng, Oriental, Siberian og amerikansk. Asiatisk ginseng er brukt i tradisjonell kinesisk medisin i flere tusen år. Indianere har brukt American ginseng for all deres nedtegnet historie.

 Selv om alle tre former mange felles elementer, er det forskjeller mellom dem. Sibirsk ginseng er egentlig ikke ginseng i det hele tatt, men en fjern fetter av orientalsk type.

 Asiatisk ginseng er dyrket i Kina og Korea. Rød Panax, som har vokst med koreanerne er den mest populære formen for ginseng. Det skylder navn til behandlingen av roten, blir den rød. Hvitt Oriental ginseng på den annen side, den Ginseng som er tillatt å tørke naturlig.

 Wild asiatisk ginseng er ekstremt sjelden i markedet i dag, og kan kommandere en pris i overkant av tjue tusen dollar per unse. Derfor er de fleste kinesisk og koreansk ginseng vanligvis dyrket for bruk.

 American ginseng, på en gang, det var rikelig i alle fjellområdene i USA. Over innhøsting førte til strenge restriksjoner på dette en gang rikelig urt. Nå, kun lisensierte ginseng hogst lov til å grave etter vill ginseng roten.

 American ginseng er også vanlig dyrket. Relativt lett å vokse, for å komme til roten tar omtrent fem år å høste modenhet.

 Sibirsk ginseng, er en fjern fetter av Panax ginseng fra Orienten. Mens Siberian Ginseng deler mange av de samme egenskapene orientalske arter, er å vokse det lettere og generelt selger for mindre.

 Alle former for ginseng sies å hjelpe til å redusere stress, forbedre livskraft, og stimulering av immunsystemet. Oriental ginseng, enten hvit eller rød, ofte som en daglig tonic med den ekstra fordelen av ekstra energi.

 American ginseng har vist seg å hjelpe kvinner i overgangsalderen med hetetokter, feber og utgivelsen av en lavere tørr hoste på grunn av røyking eller andre faktorer. Russiske forskere hevder at sibirsk ginseng hjelpemidler i minnet, utholdenhet. Sibirsk ginseng er et fast innslag i den ansatte utøver og produksjon.

 Hvilken type ginseng bør en person ta? Hver av de tre generelt betraktes som meningsfylt. Pris og tilgjengelighet spiller en viktig rolle også. Med bruk av online shopping, alle tre typene er tilgjengelig.

  •  Korea og Kina vokser orientalsk ginseng.
  •  Ginseng har blitt brukt til medisinske formål i tusenvis av år.
  •  Ginseng kan brukes til å hjelpe en hoste.
  •  American ginseng har vist en effektiv behandling for overgangsalderen hetetokter.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha