Hva er de ulike Change Management Techniques?

 Change management teknikker hjelpe en organisasjon planendring på en måte som minimerer negativ innvirkning på resultater og ansattes moral. Anvende endringsledelse teknikker innebærer en kombinasjon av taktikk laget for å myke opp endringen, mens adressering eventuelle problemer som oppstår som følge av endringen. Teknikker som brukes i endringsledelse omfatter bygging støtte for endringen, hvor raskt ledelsen i organisasjonen som gjør forandringen, og anvendelsen av effektive metoder for å takle motstand mot endring. I tillegg til tilnærming av den psykologiske effekten av endringen, endringsledelse teknikker omfatter også administrasjon av budsjetter og ytelsestidslinjer knyttet til endret.

 Når et selskap gjør en endring som et trekk, en endring i ledelse, eller en ny datamaskin, vil endringen føre til stress innflytelse på medlemmer av organisasjonen og funksjon. Endringsledelse er et system som brukes til å behandle endringer i en organisasjon. To like viktige aspekter som en myk overgang, de psykologiske aspektene og planlegging aspekter av endringen.

 Suksess ingeniør endringen betyr nøye utforme budsjetter og prosedyrer som er en del av endringene skje regelmessig, minst avbryte funksjon i selskapet eller organisasjonen. Endringsledelse planleggere må ta hensyn til kostnadene, fordeler og hindringer som trolig vil komme opp i løpet av en endring. De bør da bruke denne informasjonen til å orkestrere en myk overgang til den nye måten å jobbe på. Dette kan inkludere å lage en gradvis fysiske endringer, som å flytte møbler eller annonseringen av mulige driftsavbrudd under en endring, slik som offline tid som et selskap nettsted for å migrere til en ny server.

 Psykologiske endringsledelse teknikker er viktig fordi menneskelig motstand eller forvirring som følge av endringen kan forstyrre en smidig overgang, noe som reduserer kostnadene til selskapet. Fremfor alt, den viktigste av de psykologiske endringsledelse teknikker for å holde kommunikasjonskanaler åpne mellom lederne og medlemmene i organisasjonen. Når kommunikasjonskanaler er tilgjengelige, kan organisasjonen løse ledelse problemer lettere, misforståelser, og forstå meninger om endringen. Holde kommunikasjonskanaler åpne er viktig i møte frykten for organisasjonen medlemmer som er uenig med endringen.

 Motstand mot endring i en organisasjon bør ikke bli sett på som negativ atferd eller som et angrep på organisasjonen eller dens ledelse. Generelt, til medlemmer av en organisasjon endres, fordi de ærlig ønsker organisasjonen å lykkes og se endringene som en trussel mot organisasjonens suksess. Ved adressering motstand mot endring, er det viktig å ta deres bekymringer med resistente medlemmer tidlig i prosessen. Jo lenger ledelsen venter med å ta opp bekymringene til enkeltpersoner, jo mer sannsynlig er det å få støtte i sin motstand fra andre medlemmer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha