Hva er de ulike fordelene av Horsetail?

 Det er mange fordeler med kjerringrokk. En av hennes kallenavn skure rush er på grunn av det høye innholdet av silisiumdioksid gjør hestehale planter slipemiddel. Folk pleide kjerringrokk å skrubbe gryter og panner ble oppfunnet i dagene av stålull og andre typer slip pads. Noen av dagens bruk kjerringrokk stedet for sandpapir, og det er også brukt for polering av tre og tinn. Bladene kan brukes til å lage et grønt fargestoff, men dens medisinske egenskaper er de best kjente fordelene med kjerringrokk.

 Medisinsk effektivitet Horsetailâ € ™ s av Planta € ™ evne til ulike mineraler fra jorden. Det er sjelden at en plante til å absorbere silisiumdioksid, og den høye silikainnhold er ansvarlig for utførelsen av ponni hud, bein, hår og negler. Horsetail kan tas internt for å forsterke de sprø negler og eliminere hvite flekker på neglene. Kosttilskudd som selges for hår og negler får sin effektivitet fordelene av kjerringrokk, hovedkomponenten i mange formler.

 Abrasiv nesten inneholder en høy konsentrasjon av mange næringsstoffer, herunder vitamin C og mineralene kalsium, kalium, jern og mangan. Making er silika og kalsiuminnholdet horsetail en effektiv behandling for skadet bein og sener. Silika er nødvendig for dannelsen av kollagen, slik at hestehale er en ingrediens i mange produkter som tar sikte på aldring og rynker.

 Personer med sykdommer i urinveiene kan også nyte fordelene av kjerringrokk. Det er en av de mektigste urte diuretika og kan redusere hevelse av ødem. Horsetail er et populært middel for nyrestein fordi det kan hjelpe spyle dem fra kroppen. Det er også effektiv ved behandling av cystitt, og andre nyre og blæresykdommer.

 Horsetail er en snerpende som kroppens vev og passasjer kontrakter, og kan bidra til å demme diaré, blødninger sår, overdreven menstruasjonsblødningen, og andre typer blødninger. Når den brukes topically kjerringrokk kan fremskynde heling av forstuinger, brannsår og andre sår. Et grøtomslag eller kompress laget med hestehale kan trekke ut infeksjon og puss i byller og sår.

 Fordelene med kjerringrokk inkluderer anti-bakteriell og anti-inflammatorisk egenskaper som urten for å gjøre en effektiv behandling for leddgikt, og luftveissykdommer som forkjølelse og bronkitt. Horsetail er solgt til mange helsekostbutikker i form av blader i te, tinkturer og kapsler, som utgjør en konsentrert form av urten til å gjøre. Urten bør bare være midlertidig, men; fortsatt bruk, en tiamin mangel. Kjerringrokk inneholder nikotin, og bør unngås av alle som bruker nikotinplaster.

  •  Horsetail er et populært middel for nyrestein fordi det kan hjelpe spyle dem fra kroppen.
  •  Horsetail kapsler og tinkturer selges på mange helsekostbutikker.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha