Hva er de ulike metodene for Optometric Management?

 Optometric metoder for ledelse, diagnostisering og behandling av mer enn 60 øyesykdommer. Administrasjonen løp er avhengig av tilstanden som behandles, alvorlighetsgraden og prognosen for utvinning. Ledelse metoder begynne med diagnosen, etterfulgt av en behandling av mild eller tidlige stadier. For alvorlige sykdommer, kan øyekirurgi være en del av ledelsen, etterfulgt av en hvileperiode og overvåking av pasienters € ™ s øyet hans omsorg.

 Inkluderer ofte lidelser eller traumer til konjunktiva, kornea eller øyelokk og øyesykdommer som glaukom diagnostisert. Lidelser i uvea, sclera eller episclera, eller orbital tåreapparat er mindre vanlig, men også krever spesialisert behandling og optometrisk ledelse. Kvaliteten på den generelle helsen til pasientene € ™ s også en faktor av leger av optometri vurderes.

 Diagnosen er første trinn i alle metoder for Optometric Management. Optikeren gjennomfører en grundig undersøkelse av øynene til pasienter € ™ s visjon test mot gjeldende standarder, og vil se etter tegn på traumer eller skader. Noen forhold er oftere funnet hos pasienter som er genetisk disponert for dem. Glaukom, for eksempel, er mer vanlig i asiatiske folk enn i andre etniske grupper i et forhold på fire kvinner hver.

 Når behandlingen er nødvendig som en del av optometrisk ledelsen kan ta ulike former. I kreftsvulster som ikke kan fjernes ved operasjon, kan pasienten bli pålagt å gjennomgå kjemoterapi eller strålebehandling rettet mot kreft. Forstyrrelser, så som konjunktivitt eller rive mangel kan behandles ved hjelp av medisinert dråper eller øyesalver. Andre forhold som glaukom responderer på behandling med medikamenter eller aktuelle medisiner kun i milde tilfeller, eller de tidlige stadiene av Optometric Management, og krever vanligvis oftalmiske intervensjoner av den tiden de er identifisert.

 Øyekirurgi er nødvendig i tilfelle av tette tårekanaler, vekster i øyet eller øyelokket, katarakt, og hver av de tilstander som adhesjon av en del av øyet til den andre. For eksempel, glaukom resulterer i blokkering av den fremre kammer vinkelen på øyet ved de perifere iris, forårsaker det som er kjent som tunnel visjon. Hvis det er diagnostisert for sent for behandling med medisiner, og muskelavslappende øyedråper, inkluderer optometrisk ledelsen kirurgi som et iridotomy. I denne fremgangsmåten, gjør kirurgen et snitt i iris for å øke eleven.

 Recovery etter behandling eller kirurgi metode optometrisk lederskap som støtter pasienten i løpet av prosessen. Dette kan omfatte oppmuntrende, unngå å påføre øyedråper eller salver som lokale steroider healing eller bruke punktal plugger med migrering av tårer i øynene. Pluggene forbedre ytelsen til selve medisinen og reduksjon av irritasjon for kontaktlinsebrukere, spesielt etter en øyeoperasjon. Den siste fasen av optometrisk ledelse er konstant bekymring for øyet at optikere gir til sine pasienter.

  •  Diagnose er den første fasen av Optometric Management.
  •  En person som har en synsundersøkelse.
  •  Katarakt kirurgi en metode optometrisk ledelse.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha