Hva er de vanligste ingrediensene i kosmetiske produkter?

 Mest kosmetisk bruk av multi-ingrediens lagring, friskhet, farge, fuktighet og næringsstoffer som kreves ved å sikre huden for sunn struktur og tekstur. Syntetiske kosmetiske ingredienser slik som paraben og triklosan bidra til å bevare kosmetikk som makeup eller ansiktsrensemidler, hvor ingredienser som sulfater, aceton og kollagen har alle bidrar til effektiviteten av det kosmetiske elementet på huden. Vanligste kosmetiske ingredienser inkluderer vitaminer, mineraler og antioksidanter som hjelper huden din med de næringsstoffene den trenger for å bekjempe frie radikaler og forbedre sunn kollagen. Naturlig kosmetikk ingredienser inkluderer vegetabilske baser og derivater, slik som olivenolje fuktighetskremer, snarere enn syntetiske ingredienser, samt naturlig mineral makeup stiftelser.

 Generelle syntetiske konserveringsmidler i mange kosmetiske parabener, som bidrar til å makeup, ansikts såpe og sjampo sies å være stabil ved romtemperatur i lang tid. Kosmetikk ingrediens liste ofte en paraben ingrediens suffiks, MOLY med felles prefikser, etyl og metyl. Natriumlaurylsulfat, som også kan brukes som konserveringsmiddel, er ofte funnet i såper og sjampoer, og gir produktene deres skummeegenskaper. Sulfater brukes også for sin evne til å fjerne smuss og fett fra huden og fjerne hår.

 Kosmetikk ingredienser som bidrar til effektiviteten av syntetisk produkt ofte, med mindre annet er angitt på etiketten. Polyetylenglykol er et syntetisk ingrediens som hjelper fukte huden, noe som gjør det til en vanlig ingrediens i ansiktet og body lotion, samt flytende makeup stiftelser. Det er ikke uvanlig å inkludere kosmetiske ingredienser kollagen, dersom produktet er designet for anti-aldring og redusere rynker på huden. Selv om anvendelsen av kollagen lokalt ikke vil erstatte tapt kollagen som følge av alder eller miljøfaktorer, kan det bidra til å fukte de dype lag av huden.

 Mange kosmetikk inneholder naturlige plante baser eller derivater for å unngå syntetiske og kontroversielle ingredienser som parabener og natrium sulfater. Naturlige vitaminer og mineraler blir noen ganger brukt som ingredienser i makeup stiftelser, rensemidler og body lotion gir huden med de riktige næringsstoffer for gjenoppbygging og reparasjon av kollagen. Antioksidanter, slik som de som finnes i grønn te eller frukt, kan også tilsettes til kosmetikk for å hjelpe de frie radikalene i sol og miljøet. Olivenolje eller kakaosmør blir ofte brukt i kremer eller hevet mot tørr hud og tilveiebringe essensielle fettsyrer til de ytre og indre lag av huden.

  •  En kvinne søker mascara, litt kosmetisk.
  •  Rør av kosmetikk.
  •  Mange typer kosmetikk inneholder parabener.
  •  De fleste kosmetikk bruker kunstige kjemikalier som stabilisatorer.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha