Hva er de vanligste årsakene til muskel hevelse?

 Muskel hevelse vanligvis forekommer som et resultat av en skade på muskelen. Dette kan være i form av en direkte traumer, eller som en følge av muskelspenninger, som de små vev som begynner å rive muskel omfatter. Forskjellige nivåer av smerte kan ledsage muskel hevelse, avhengig av alvorlighetsgraden av skaden. Andre forhold som forårsaker muskel hevelse inkluderer en muskel brudd og enkel muskelspenninger. En muskel tåre er en alvorlig tilstand som mest sannsynlig vil kreve kirurgi for å reparere, mens used muskler vil helbrede seg selv etter kort tid.

 En revet muskel oppstår når muskelen helt løs eller en sene. Dette kan være et intenst smertefull opplevelse, og det er sannsynlig å bli assosiert med muskel hevelse og blåmerker. Hvis denne skaden skjer, er det viktig at den skadde personen til å søke medisinsk hjelp umiddelbart. I mellomtiden kan han få is til å hjelpe hevelse, og avholdelse av greinen økte også bidra til hevelse. Kirurgi kan være nødvendig, og restitusjonstid for en slik skade er trolig bli svært langvarig. Fysisk behandling er nødvendig når kur muskel.

 Direkte traumer kan føre til muskel hevelse også. Slike skader er vanlige i idrett, spesielt fullkontaktidretter som fotball eller hockey. Virkningen kan være muskelen streik, skade på en del av muskelfibrene. Dette kan føre til hevelse og blåmerker. I de fleste tilfeller er tilstrekkelig til å behandle skaden ris behandling. Noen eksempler på en svellet muskel som et resultat av traume forekommer ikke som en utøver til å fortsette å delta i sporten, selv om det er sannsynlig at bare ulempe. Han eller hun løper også risikoen for slik å forverre skaden ved å fortsette å bruke den skadde muskelen.

 En muskel belastning oppstår når små muskelfibre som inkluderer lysene begynner å rive, ofte på grunn av overdreven bruk eller misbruk. For eksempel kan dreie i en vanskelig måte forårsake strekke en muskel. Muskel hevelse ikke alltid følge en belastning, men mer kraftig press kan føre til hevelse eller blåmerker. Risen behandling er egnet for en stram muskler og utvinning tid vil avhenge av alvorligheten av skaden. Dersom hevelsen har oppstått, er det sannsynlig å være en belastning mer alvorlig, slik at noen få dager eller uker med utvinning er nødvendig.

  •  Hevelse kan oppstå av mange grunner.
  •  Muskel hevelse som et resultat av direkte fysisk trauma som er vanlig i en sport som hockey.
  •  Muskelskader som oppstår i fotballspillere, kan føre til hevelse og smerte.
  •  Noen mengden av støt kan være forbundet med muskel hevelse.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha