Hva er de vanligste årsakene til unormal hjerneaktivitet?

 Mange av de vanligste årsakene til unormal hjernestammen fra problemer som oppstår under fosterutviklingen eller tidlig barndom hjerner. I noen tilfeller er disse problemene er genetiske årsaker. I andre tilfeller problemer med hjernens utvikling på grunn av miljømessige faktorer, som for eksempel eksponering for giftige stoffer eller miljømessige stress. Fysisk skade kan også føre til utvikling av en unormal hjerner. Noen hjernefeil gradvis i løpet av livet.

 Den menneskelige hjerne er en ekstremt kompleks struktur. Den enorme kompleksitet av den menneskelige hjerne betyr at det er mange forskjellige måter å utvikle kan gå galt. De mest alvorlige genetiske problemer er vanligvis dødelig. Mindre alvorlige problemer med utviklingen av et foster hjerner ofte føre til unormale strukturer i hjernen.

 Cerebral parese er en vanlig tilstand som ofte resulterer fra unormal utvikling av hjernen. Det stammer fra genetiske problemer. Typisk har vært knyttet til utvikling av problemer i livmoren. Denne tilstanden kan manifestere seg i mange forskjellige former, men vanligvis påvirker evnen til nervesystemet effektive kontroll hjerne og muskler i kroppen. Brain Trauma kan også føre til cerebral parese å vises senere i livet.

 Epilepsi, for eksempel cerebral parese, ofte er det på grunn av strukturelle abnormaliteter i hjernen. Dette kan være forårsaket av genetiske og miljømessige faktorer. Epilepsi produserer episoder av uvanlig nevrale aktiviteten i hjernen som kan føre til anfall eller andre symptomer.

 Mange stoffer i miljøet kan hemme utviklingen av hjernen, eller forårsake skade på hjernen. Bly, vanligvis i form av bly maling er et velkjent eksempel på dette problemet. Bly forårsaker skader på mange områder av hjernevev, og betydelig eksponering av barn vil begrense utviklingen av hjernen.

 Fysiske traumer mot hodet kan føre til hjerne unormalt vises. En mild hendelse hodeskade, så som en hjernerystelse, sannsynligvis permanente endringer i strukturen av hjernen. Men mer alvorlig eller gjentatt traumatisk hjerneskade kan føre til hevelse, vev død, og blåmerker av hjernevev. Denne tilstanden kan produsere en rekke symptomer som en del av hjernen kan påvirkes.

 Hjernesvulster og aneurismer kan både føre til unormale hjerner. En svulst er ofte fortrenge eller ødelegge friskt hjernevev som det vokser. Aneurisme, hovne blodårer i hjernen, kan også plassere press på nærliggende vev, forårsaker nevrologiske symptomer.

 Degenerative hjernesykdommer skyldes den gradvise nedbrytning av normal hjerne strukturer og funksjoner. Denne utstillingen ofte flere medvirkende årsaker. Genetikk tendens til å spille en stor rolle, som er livsstil og kosthold.

 Alzheimers sykdom er en av de vanligste degenerative sykdommer som kan produsere en unormal hjerneaktivitet. Dette er på grunn av den gradvise akkumulering av skade på hjernen i form av plakk som normal hjernefunksjon, floker av ikke-funksjonelle støttevevet og brutte forbindelser hindre mellom nevroner. Sluttresultatet av denne lidelsen er en hjerne saktere og uregelmessig fungerer med hukommelsestap og tap av emosjonell kontroll som vanlige symptomer. Denne sykdommen er utbredt blant eldre.

 Multippel sklerose er mye mindre vanlig, men er stort sett lik effekt på hjernen. Denne sykdommen, som antas generelt at en auto-immun sykdom, fører det til nedbrytning av det beskyttende belegg rundt nervefibrene. Tapet av dette belegget gjør nerver kan overføre mindre informasjon. Sykdommen utvikler seg og deretter faller tilbake, men det generelle forløpet av sykdommen som forårsaker degenerasjon av hjernen.

  •  En MR kan ofte oppdage hjerne unormalt.
  •  Genetiske problemer kan føre til unormal utvikling av hjernen som fører til cerebral parese.
  •  Stoffer i miljøet kan føre hemme utviklingen av hjernen eller skader.
  •  Skaden som forårsaker cerebral parese vanligvis oppstår før fødselen.
  •  Hjernesvulster kan føre til unormale hjerner.
  •  Det er flere faktorer, blant annet eksponering for kjemikalier og stråling, som står i fare for hjernesvulster kan øke et individ.
  •  Alvorlig traumatisk hjerneskade kan føre til at hjernen selv til unormalt utseende.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha