Hva er de viktigste delene av et verb?

 De viktigste delene av et verb, det nåværende tidspunkt, presens partisipp, sin fortid og perfektum partisipp. Presens av en vanlig verb er noen ganger infinitiv eller base. Den presens partisipp brukes vanligvis til å beskrive handlinger som er i fremgang. Fortid og perfektum partisipp av et verb noen ganger stavet på samme måte; forskjellen med partisipp er at et modifiserende ord eller adjektiv som noe mer nøyaktig tolkning kan endre seg. En uregelmessig verb er en som ikke alle følger den samme kombinasjonen grammatiske regler når det kommer til sine viktigste komponenter, og disse unntakene kan ofte kreve ekstra trening og pugging.

 En standard vanlig verb følger et sett med regler for de viktigste komponentene som ofte er ganske enkel. Formene fortid av disse verbene man vanligvis innebærer å legge til "-ed" eller noen ganger bare "-d" på slutten av presens. Fortid av ordet "gå" ville være "gikk" i henhold til denne regelen. Anvendelsen av den foreliggende partisipp regelen normalt vil innebære å tilsette "-ing" til enden av den foreliggende tid, etablering av ordet "walk" som den foreliggende partisipp av "gå". En modifisere ordet må partisipp gjøre fortid av det samme ordet; To mulige eksempler kan være "har gått" eller, avhengig av entall eller flertall av faget presens "har kjørt".

 Uregelmessige verb ofte trenger ekstra oppmerksomhet når det gjelder å lære riktig bruk av sine hovedkomponenter. Dette er verb som med andre ord i stedet for bare ulike stavemåter som brukes for sine tidligere tider og partisipp. Et eksempel kan være siste gang "at" presens av ordet "mat" og perfektum partisipp av dette ordet bare legge "s" for å lage slutten av presens "spist".

 Vellykket språklæring krever et godt grunnlag i grammatikk konsepter som de viktigste komponentene i verb, fordi de er avgjørende for å kommunisere presist tidligere hendelser og strømforhold til andre. Riktig formulering av disse tider og partisipp av ulike ord i skriftlige arbeider kan også demonstrere troverdigheten til forfatteren. Noen andre språklige elever lett kan forvirre fortid og perfektum partisipp av enkelte verb i første omgang; de kan si eller skrive, "Jeg så" når de mener "jeg så," for eksempel. Konsistent studie av de ofte små forskjeller mellom disse grammatikalske bøyning vanligvis fører til mindre av slike feil over tid.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha