Hva er de virale videoer?

En mann viser utviklingen av moderne dans to rapperne vise sine vanlige kveldsaktiviteter og en tenårings mottar tips som vekttap: Dette er en verden av virale videoer.

Virale videoer er best beskrives som korte videoklipp med uvanlig sjokkerende eller humoristiske fag, kan også nysgjerrig musikkvideoer eller videoer. De pleier ofte å dele på sosiale nettverk, video-deling nettsteder og / eller personlige e-poster.

Virale videoer er navngitt på grunn av måten som tilsynelatende prøver å imitere og handle i smiliar til et virus som vannes og sprer seg gjennom landskapet av Internett. Hva kan starte som en privat familie video det kan lett bli omtalt i et nettsted på japansk, bokstavelig talt timer, uker eller dager.

Før det var muligheten til å dele digitale videofiler over Internett, den eneste måten at folk flest kunne se de "virale videoer" var gjennom lokale stasjoner eller samfunnet fjernsyn. Opptakene av en hendelse, nyheter eller humør kunne eller ikke kunne bli presentert på slutten av en lokal nyhetsprogram, og så var det en levedyktig metode for å gjenta disse historiene, egentlig de eksisterte 0pocas sjansene for at et videoklipp er convertiera i «virale videoer" og lett skuring verden i løpet av timer.

Med bruk av Internett og evnen til å ta opp, redigere og legge inn videoer fra en hjemme-PC og posisjonering åpningen av det som nå er kjent som virale videoer kom.

Korte videoklipp kan nå sendes via e-postvedlegg eller publisert på nettsteder eller i et Finder-videoer. En rekke håpefulle filmskapere og skuespillere fikk i oppgave å skape originalt innhold bestemt til å bli viral video. Selv en komedie type prøve er etablert som Saturday Night Live, et program med stor prestisje i USA som støtter denne metoden for videoen for å utvide sitt spekter av målgrupper.

Videoen nettsider og fildeling som YouTube har blitt godt kjent for sin gjestfrihet og plass til å presentere virale videoer. Mange av de mest sette videoene på YouTube anses virale videoer.

Noen virale videoer er svært kort, men minneverdig liv, mens andre fortsatt populær i mange år. Det kan være vanskelig å vite om en bestemt video blir viral eller ikke, men det er ingen mangel på amatører og profesjonelle villig til å risikere produsenter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha