Hva er den beste metoden for Hanging Papirbelagte?

 Papirbelagte er et varemerke for gipsplater som brukes i konstruksjonen generelt. Det er også kjent som gipsplater, tapet, gipsplater, Gibraltar ™ brett, rock lekte, gipsplater, alcipan eller placoplatre. Den kommer vanligvis i tre standardstørrelser: 4 x 8 meter, 4 x 10 fot, og 4 x 12 fot. Den er vanligvis fra 1/2 tomme og 5/8 tomme tykk. Hengende Papirbelagte er en kjedelig jobb som vanligvis best oppnås ved minst to personer. Hvis du kommer til å gjøre jobben alene, ved hjelp av en gips jack kan være en stor tidsbesparende.

 Det første skrittet til å henge Papirbelagte er å finne ut hvor mye materiale er nødvendig for å fullføre jobben. Det totale areal av veggen og / eller tak som skal dekkes skal måles. Deretter antallet ark Papirbelagte må ha blitt bestemt nødvendig. Som en 4 x 8 meter bladene vil bli brukt, bør det totale arealet deles av 32. Estimater skal rundes opp til å forlate rom for feil og avfall.

 Det finnes to hovedtyper av Papirbelagte brukes i boliger: standard gips og green. Grønn Styret er vanligvis brukt i høy fuktighet eller mugg-sensitive områder. Tavler, noen ganger stavet blek grønn, har fått navnet sitt fra den grønne papiret som dekker Sheetrock. Når hengende Papirbelagte, enten det er standard type eller tavler variasjon, vil den siden med grovt papir bump med stendere og bjelker, og den glatte papirsiden vil fungere som den siden som ferdig maling eller bruke tapet.

 En rekke verktøy og materialer vil være nødvendig for å henge opp og etterbehandling Papirbelagte. En gips hammer eller drill, T-kvadrat, kniv, gips sag, stikksag, taping og mudding kniv, sandpapir, og en pan er nyttig, hvis ikke nødvendige elementer. Glassfiberbånd og skjøteforbindelse vil også være nødvendig for å gjøre skjøtene mellom platene sømløs.

 Å henge Papirbelagte eller gips skruer eller ring negler brukes. Skruer holde bedre og vanligvis foretrukket nedleggelse. Typisk for 1/2 tommers tykke gips, er 1,5 tommers skruer anbefales. For 5/8 tommers tykke gips, er 1 5/8 tommers skruer anbefales.

 Som med de fleste anleggsarbeid, er god forberedelse nøkkelen. Noe som hindrer snart å bli hengende gips, for eksempel spiker eller skruer bør fjernes fra veggen. I fuktig klima, kan en dampsperre også anbefales. Dette dampsperre er laget av plast, folie eller en asfaltert papir.

 Når veggen godt forberedt, er det foretrukne startpunktet taket. Installasjonen vanligvis starter på taket av flere grunner, ene er at gips på veggen vil bidra til å holde gips i taket. Plasseringen av den første platen hengt er vanligvis bestemt med hensyn gis for å redusere kutt. Hengende det første arket i midten av det større sannsynlighet for å resultere i flere deler tak; fra et hjørne eller ved siden av taket karakteristiske reduserer antall kutt som vil være nødvendig.

 Hvert ark må baken til en bar eller bjelke eller stud. Skruene er montert rundt periferien av platen og har skyves, slik at skruene være innfelt i Papirbelagte uten papiret. Dette er ofte anbefalt skruer eller spiker hver 8 til 12 tommer lagt rundt kanten av platen.

 Et sprednings av platene samt klosser er forskjøvet i en murvegg er anbefalt, fordi dette mønsteret, bidrar til å øke konstruksjonens styrke. Ikke disse forskjøvet mønster for interiørvegger i hjem, men er vanligvis ikke nødvendig. Når taket er ferdig, kan gå kniver på veggene. Det er ofte anbefalt som veggpaneler er hengt horisontalt, ikke vertikalt, selv om dette er vanlig praksis i kommersielle virksomheter; innvendige vegger av boliger har vanligvis gips suspendert i en vertikal mote.

 Hengende på Papirbelagte uhindret vegger er en relativt enkel. Problemer oppstår på vegger med elektriske skap, dører eller vinduer. En stikksag, stikksag eller spiral Sagen kan brukes til å skjære ut hull for elektriske bokser. Disse kuttene må måles to ganger og kuttet en gang før du henger arket. Når alle bladene er montert på, må hjørnet perle påføres inn i hullene for å fylle.

 Mudding kommer etterpå og er en stor del av å ha en glatt overflate. Det er best å gjørmete taket til veggene. En slam kniven skal brukes til fritt bruke slammet til sømmene. Glassfiber tape påføres deretter direkte på slammet. Til slutt er det mer gjørme brukt over båndet, og ujevnheter blir glattet ved mudding kniv. Tapen vil fortsatt være synlig på det første laget, men etter to flere lag, venter 24 timer mellom hvert lag tørke slammet, bør tapen ikke lenger være synlig. Den samme prosessen bør følges for gjennomføring av skrue eller spikerhull.

 Når alt det tørkede slammet må slipes glatte. Tørr og våtsliping er de to hovedalternativer, skjønt, er våtsliping foretrukket fordi den ikke skaper rusk og tørrsliping. Når den brukes tørr sliping, er beskyttelse og respirator masker sterkt anbefalt.

  •  En tekniker gjelder en avslutning på en Papirbelagte vegg.
  •  En kniv er nødvendig for å henge Papirbelagte.
  •  Sheetrock er hengt med enten gips skruer eller ringmerket negler.
  •  To personer er vanligvis nødvendig for å henge Papirbelagte.
  •  Spesifikke etterbehandling teknikker brukes til å dekke hullene mellom ark med gipsplater.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha