Hva er den beste Piercing ettervern tips?

 Beste piercing ettervern tips avhengig av hvilken del av kroppen er gjennomboret, og hvor omfattende var piercing prosedyre. Vanligvis piercing ettervern løp, men den personen som gjennomgikk prosedyren piercing ettervern noen ganger under tilsyn av en lege, spesielt hvis det forventes komplikasjoner. Enkle prosedyrer som for eksempel øre piercing, generelt har færre komplikasjoner enn omfattende piercinger, for eksempel oral piercing, nese piercing og tunge piercing.

 Piercing ettervern er å holde området grundig. Vanligvis piercing privaten vil gi kundene en flaske desinfeksjons bringe dem et par ganger om dagen. Rengjøring av piercing området fraråder infeksjon og akselererer helbredelsesprosessen. Det er viktig å merke seg at alle som vurderer en piercing bør bare vurdere en fra en hederlig piercing etablering eller et legekontor.

 Selv ikke anses større kirurgiske inngrep, kan komplikasjoner inntreffe med piercinger. En av de vanligste komplikasjonene er piercing infeksjon. Hvis Samvittighetsfull piercing ettervern reduserer risikoen for infeksjon, men også med riktig piercing ettervern kan forebygge smitte. Tegn og symptomer på en piercing infeksjon er rødhet, smerte og hevelse på piercing stedet. Hvis infeksjonen blir systemisk til feber, frysninger og kvalme.

 Vanligvis inkluderer behandling for en piercing infeksjon ved bruk av aktuell eller oral antibiotika, rengjøring av rommet med en antibakteriell rensemelk, og overvåking av området for drenering og blødning. Videre piercing ettervern inkluderer en nese slik at innsiden og utsiden av nesen ren. Slik at innsiden av nesehulen rengjøring er spesielt viktig når personen har en vanlig forkjølelse eller andre virusinfeksjoner. Nese bakterier kan formere seg raskt, forårsaker en fersk pierca nesen grobunn for bakterier og infeksjoner.

 Folk som vurderer en piercing bør rådføre seg med lege før prosedyren. Dette er veldig viktig hvis personen tar medisiner som blodfortynnende eller har en pre-eksisterende tilstand, for eksempel diabetes. Pasienter som tar blodfortynnende er utsatt for unormal eller overdreven blødning og piercing ettervern for dem bør omfatte kontroll for blødning. Videre bør diabetiske pasienter som er utsatt for infeksjoner og langsom tilheling, slik at tegn på infeksjon rapporteres til legen.

 Hvis en person får en post-piercing infeksjon til tross for å holde området rent og neste ettervern instruksjoner, må han fjerne maskinvare og la det gro piercing hullet, eller engang i nærheten. Noen mennesker kan ikke tolerere piercinger og ugunstige utfall tross utmerket ettervern. For de fleste, men å få en piercing er et mindre inngrep som sjelden fører til komplikasjoner eller bivirkninger.

  •  Folk som vurderer en piercing bør rådføre seg med lege før prosedyren.
  •  Øre piercing generelt har færre komplikasjoner enn mer omfattende prosedyrer.
  •  Hold deg til en vanlig rutine oppfølging er særlig viktig for tunge piercinger, som er mer utsatt for komplikasjoner.
  •  En kvinne med to øreflipp piercinger.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha