Hva er den juridiske separasjon?

 Juridisk separasjon er en separasjon tilgjengelig i mange stater bestilt av retten for par som ønsker å leve separat uten skilsmisse. Par som er juridisk adskilt kan ikke gifte seg på nytt med mindre de får en endelig dom om skilsmisse. Juridisk separasjon er forskjellig fra både annullering og skilsmisse. Avbestilling gjør ekteskapet annullert, mens skilsmisse oppløser ekteskapet. Juridisk separasjon er en balanse mellom annullering og skilsmisse i at det holder ekteskapet, men gir finalitet til saker som varetekt, støtte og deling av eiendeler barn.

 Enighet om å leve fra hverandre

 Ektefeller må være gjensidig avtale om å leve fra hverandre. Juridisk separasjon krever ektefeller til å leve i egne boliger. I noen stater, må den endelige separasjon avtalen innledes med en spesifisert tidsperiode der paret bor fra hverandre.

 Avtale om barn og eiendom

 Ektefeller og retten må sikre at ordninger er på plass angående spørsmål om barnefordeling, divisjon eller eiendel og matdepartementet palimony eller pensjon. Ektefeller må løse separasjon av eiendom som sine hjem, biler og løsøre, forvaring og tilgang ordninger og andre relaterte spørsmål. Dette kan gjøres med en skriftlig avtale eller ved hjelp av dommeren eller mekler oppnevnt av retten.

 Endelig rettskjennelse

 Retten må foreta en ordre som angir alle vilkårene i juridisk skille. I noen stater, kan rekkefølgen bare være effektiv etter en periode med "refleksjon". I andre stater, kan rekkefølgen ha en umiddelbar effekt.

 Forrige Frame

 Vilkårene for juridisk separasjon er ofte strengt overholdt dersom paret forsøker senere, en endelig dom om skilsmisse. Dette er et viktig poeng å huske på. Begge ektefellene må være komfortabel med vilkårene i en juridisk separasjon, spesielt når det gjelder fordeling av eiendeler eller besøke og bryr seg fordi de kan bli trolig vilkårene for en endelig resolusjon av skilsmisse.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha