Hva er den økonomiske syklusen?

 Den økonomiske syklusen eller økonomiske syklusen refererer til repeterende, men uregelmessig opp og ned svingninger av den totale økonomien mellom perioder med vekst eller ekspansjon og nedgangsperioder eller resesjon. Fire forskjellige stadier av aktivitet spredt over en periode på flere år - trau, utvidelse eller rehabilitering, toppen, og resesjon eller krymping - danner en konjunktursyklus. Bare flate punkter på syklusen, topp og dal representerer maksimums- og minimumspunktene økonomisk styrke, mens nedgangstider og utvidelse beveger perioder av den økonomiske syklusen som reflekterer utviklingen i den økonomiske klimaet, måle retning av økonomien. National Bureau of Economic Research vurderer den generelle helsen til økonomien og avgjør om USA er i ekspansjon, resesjon, eller overgangen mellom de to ved å analysere en rekke faktorer som personlig inntekt, sysselsetting, omsetning og industriell produksjon.

 Utvidelse av økonomisk oppgang er den perioden av den økonomiske syklusen der økonomien er klatre ut av et trau til en topp, preget av et oppsving i aktivitet og en økning i brutto nasjonalprodukt. Inngått varierer i varighet fra ett til ti år, med det meste av ca 3-4 år. Etter en periode med vekst, begynner økonomien til å kjøre på maksimal kapasitet med sysselsetting og lønn nådde det høyeste nivået og brutto nasjonalprodukt med en topp på den øvre grensen. På dette punktet begynner vekstkurven flater ut, og deretter legge ned, med inntekt og sysselsetting reduksjon. Med lønninger og priser på varer litt vanskelige å endre, økonomien bremser betydelig mer enn i gjennomsnitt seks til 18 måneder, opp til stopp av på et trau.

 Økonomiske indikatorer er statistikken som brukes av investorer og National Bureau of Economic Research til å forutsi hvordan økonomien vil gjøre i fremtiden. Prosykliske indikatorer som BNP, skift i samme retning som økonomien, mens countercyclic indikatorer som ledigheten, snu i motsatt retning av økonomien. Indikatorer kan også føre, lagging eller sammenfallende, forandring, avhengig av faktorer før, etter eller samtidig med økonomien. Den amerikanske kongressen utgir sju hovedkategorier av økonomiske indikatorer hver måned, inkludert informasjon om den totale produksjonen, inntekter og utgifter. Andre viktige faktorer er lønninger, arbeidsledighet, sikkerhet og kredittmarkedene, og føderale finans.

 Mainstream økonomi eksperter hevder om de økonomiske sykluser oppstå på grunn av interne årsaker innenfor et kapitalistisk system, slik som overproduksjon og dårlig forbruk, eller at eksterne faktorer, som for eksempel krig eller naturkatastrofer, sjokkere systemet, forårsaker svingninger. Debatten har viktige implikasjoner for offentlig politikk. Backers av teorien om at interne faktorer føre den økonomiske syklusen støtte økt statlig intervensjon og regulering. Tilhengere av de interne årsakene til den økonomiske syklusen mester mindre regjeringen inntrenging og regulering. Alternativt et annet sett av modeller tyder på at konjunkturene er et direkte resultat av politiske beslutninger.

  •  Utvidelse av økonomisk oppgang er den perioden av den økonomiske syklusen der økonomien er klatre ut av et trau til en topp.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha