Hva er den overlegne Gluteal Nerve?

 Nervene er de essensielle komponenter i nervesystemet, som i en slags kabling system som brukes til å koble hjernen og ryggmargen med kroppen. Forgrening i hele kroppen, nerver kommunisere elektriske og kjemiske signaler som gir spenning og føringer for bevegelse av bestemte deler av legemet som reaksjon på både interne og eksterne stimuli. Den overlegne gluteal nerve som ligger i bekken og rumpe området.

 Som følge av den sakrale plexus, en gruppe av nerver i sakralvirvler eller bekkenet, overlegen gluteal nerve innervating tre store musklene i baken området, tensor fascia latae, gluteus i media, og gluteus minimus. Tensor fasciae latae festet til den ytre del av ilium og i mage-båndet, vil et bånd som går på utsiden av hofte til det øvre parti av benet. Gluteus medius legger fra ilium, den store bein i det øvre bassenget av større trochanter av hoften, en stor projeksjon av femur eller lårbeinet. Gluteus minimus er under gluteus medius og også fans fra ilium til større trochanter.

 Både gluteus medius muskel og tensor fasciae latae er ansvarlige for bevegelsen av benet fra midtlinjen av kroppen, som er kjent som en hofte bortføring. Gluteus minimus gjør at hip å rotere medialt eller flytte benet innover mot det andre benet. Disse bevegelsene blir gjort mulig av signalene til og fra området ved den overlegne gluteal nerve. Stabilitet av hoften under gange, eller den statiske aktivitet er også et produkt av kommunikasjonssystemet ved den overlegne gluteal nerve.

 Skade på den overlegne gluteal nerve grunn av en skade, eller en inflammasjon som forårsaker for å bli presset kan produsere nerve reduserte stabiliteten av hofte eller en reduksjon i mengden av hofte bortføring. I sin tur, kan denne feilen føre til en unormal gangart ofte kalt Trendelenburg gangart. Denne turen avviket er anerkjent ved å vippe bekkenet ned forårsaker stammen på listen til den svekkede side.

 En irritasjon av overlegen gluteal nerve kan også føre til en uregelmessig enn overoppheting av musklene som kan resultere i en korridor utlignet når kjevene går ups i en atypisk måte. Dette aktiv nerve gangart problem er ofte referert til som en Duchenne slapp. Når overlegen gluteal nerve påvirket på begge sider av kroppen, er resultatet en "vingling" effekt under gange.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha