Hva er den vanligste skivedegenerasjon behandling?

 Vanligvis typer degenerative plate sykdom behandlinger varierer fra konservative tiltak til kirurgi. Degenerative sykdommer er en ortopedisk tilstand som er intervertebral skade disken. Disse platene er gellignende myke puter skille hver virvel i ryggraden. Skivedegenerasjon er stivhet og smerter i rygg eller nakke som kan forårsake utstråle til skuldre, torso og lemmer. Behandling av degenerative plate sykdom, avhengig av graden av tilstanden og alvorligheten av symptomene.

 Generelt vil degenerative plate sykdom behandling inkluderer en kombinasjon av medisiner, hvile, og kjøleelementer. Typisk, anti-inflammatoriske midler er meget effektive degenerative sykdom behandlinger, fordi de er også tenning, som er utformet for å lindre et karakteristisk for tilstanden. Noen ganger når smertene er nådeløs og alvorlig, degenerative plate sykdom, kan behandlingen omfatte reseptbelagte smertestillende medisiner. Disse medikamentene er ofte klassifisert som muskelavslappende og opioide baserte analgetika. Selv om effektiv for smertelindring, kan de forårsake betydelige bivirkninger som tretthet, forvirring og kvalme.

 Noen ganger fysisk terapi, noe som gir bedre fleksibilitet, styrke og omfanget av bevegelse, blir brukt til å behandle degenerative plate sykdom. I tillegg kiropraktisk spinal manipulasjon og massasje brukes til å løse opp spenninger og muskelkramper. Ofte pasienter som lider av plate sykdom stor nytte av fysiske og ergoterapitjenester. Disse behandlingene motvirke muskel deconditioning og fremme styrke, fleksibilitet og utholdenhet. Vanligvis er fysiske og ergoterapitjenester utført på poliklinisk basis, men terapeuter er også tilgjengelig for å komme til en pasientens hjem, på anbefaling av legen.

 Ofte når konservative degenerative plate sykdom behandling effektiv kirurgisk inngrep er nødvendig for å lindre symptomene. Kirurgiske prosedyrer som kan være effektive i behandling av degenerative sykdommer innbefatter diskektomi og fusjon. Dette innebærer vanligvis fjerning av den respektive plate, og i stedet, innføring av et annet materiale. Over tid vil erstatningen fusjonere med ryggvirvlene.

 Vanligvis er degenerative plate sykdom behandling vellykket og prognosen er god. I kombinasjon med konvensjonell terapi, mosjon og forsøkte å forbedre holdning øker risikoen for å redusere en forverring av symptomer. Dessuten, ikke røyke og opprettholde en sunn vekt kan bidra til raskere helbredelse og en sunnere tilbake. Å være overvektig legger press og stress på ryggraden, mens røyking kan redusere blodstrømmen til musklene. På anbefaling av helsepersonell, folk som lider av platen smerte nytte av inkludering av lav effekt, moderat trening i degenerative plate sykdom behandling.

  •  Behandlinger for degenerative sykdommer kan omfatte medisiner, hvile og kjøleelementer.
  •  Kirurgi er ofte en siste utvei for pasienter som lider av kroniske ryggsmerter forårsaket av degenerative sykdommer.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha