Hva er det grunnleggende Modern Landscape Design?

 Moderne landskap design innebærer ofte funksjonelle utendørs levende brikker pryder planter og tilbehør. Dette kan bety å velge en moderne design tema som matcher eller utfyller huset, linking hardscape materialer med møbler og planter vegetasjon moderne utseende. Moderne landskapsarkitektur ekko grunnlaget for moderne arkitektur, som er rene, rette linjer, minimalisme og funksjon bruker over form. Dette estetisk kontrast til den svært dekorative og mer prangende tradisjonelle landskapsdesign som brukes på engelsk eller fransk hager.

 Skisser av tunet er et felles første skritt mot å skape et moderne landskap design. Dette gir en referanse plass, og bidrar til å bestemme områder av design. Seter kan være på ett sted med en annen angitt sted for blomster og blader. En annen funksjon av skissen er å identifisere de stedene i skyggen, delvis sol og all solen. Dette vil hjelpe til med egnet prydplanter.

 Bestemme tema og formålet med nettstedet er et annet viktig element i dagens landskap design. Noen mennesker velger å bruke hver centimeter av plass med elementer som svømmebassenger, fontener og terrasser. Andre, derimot, ønsker å skape en rolig og avslappende miljø omgitt av natur. Å vite hensikten bak naturen hjelper en designer velger må inneholde elementene.

 Sete for et moderne landskap design ofte fungerer som et sentralt punkt. Disse områdene har tradisjonelt inneholdt en paraply bord og matchende stoler. Moderne landskapsarkitektur, men strekker vanlig innendørs bosituasjon ut. Dette kan bety at bruken av rotting sofaer, avlange glassbord med gyngestoler eller enkle Adirondack stoler. En nøkkel til den moderne landskap design er å koble hagemøbler med hardscape materialer.

 Hardscape elementene bidrar til å skape linjer og vinkler i moderne landskapsarkitektur. De kan brukes til å binde arkitektoniske elementer for en ensartet utseende. Eksempler på hardscape materialer er betong, fargede fliser, sandstein, grus og mulch.

 Moderne landskapsarkitektur krever ofte vegetasjon som er både funksjonell og kunstnerisk. Mange tar hageplanter, for eksempel urter, grønnsaker og blomster, med et moderne design. Disse kan så brukes i hjemmet for matlaging eller dekorere. Fargerike og lett-å-omsorg-for planter kan også lage moderne utendørs oppholdsområder. Forslag til planter som legger visuell tekstur blant store blader palmer, bambus eller eviggrønne trær, topiaries og container hager for dekk og terrasser.

 Massive plante teknikker kan opprette fulle og livlige forestillinger i yards. Vegetasjon kan legges lagvis i henhold til størrelsen og tekstur og forbedret med moderne utstyr. Vann funksjoner, stearinlys, lamper og skulpturer er eksempler på utendørs dekorasjoner.

 Moderne landskap design kan reflektere en homeownerâ € ™ s smak eller stil, men det bør også koordinere med klimaet i en bestemt region. Planter trenger jord møtes ofte for å ivareta deres helse mens møbler og tilbehør skal være holdbar og værbestandig. Dette vil bidra til å skape en bærekraftig landskap som krever lite vedlikehold gjennom hele året.

  •  Vann funksjoner er felles for landskapet design.
  •  Sete for et moderne landskap design ofte fungerer som et sentralt punkt.
  •  Moderne landskap design balanserer naturlige elementer som planter med stier og benker.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha