Hva er differensialsperre på Toyota Tacoma?

 De nye modellene i Toyota Tacoma, en kompakt pickup lastebil, kommer med en differensialsperre, en sikkerhetsanordning som gjør at lastebilen for å opprettholde bedre veigrep og unngå skrens, spesielt i svinger.

 Differential

 Med hensyn til bil, er gapet en girkasse som overfører motorkraften til hjulene, dele likt dreiemoment, samtidig som ulike lengder av stier hjul pivot. Differensial er et sentralt element i evnen til et redskap for å slå et hjørne eller på en biltur der hvert dekk beveger seg på en annen overflate.

 Differensialsperre

 Standard Forskjeller er begrenset i sin evne til å gjøre det mulig for kjøretøyet å akselerere en kurve fordi de tillater rotasjonshastigheten av hjulet i en sving. Differensialsperre kompenserer for dette ved å begrense hastighetsforskjellen mellom de to drivhjulene, redusere hjulspinn og å opprettholde optimal trekkraft.

 Toyota Tacoma

 Eldre modeller av Toyota Tacoma tilbudt LSD som en del av en opsjon pakke som også inkluderte stabilitetskontroll og elektronisk antispinn. 2011-Tacoma er standard, begrenset selvlåsende differensial.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha