Hva er Dikhololo Game Reserve?

 En av spillet parker i Sør-Afrika, er Dikhololo også et feriested for familier og forretningskonferanser. Overnatting på Dikhololo Game Reserve er for det meste selvbetjent, organisert i leirene. Samt guidede stasjoner fra reserve å se dyrelivet, kan folk som bor i Dikhololo også finne funksjoner som svømmebasseng og idrettsanlegg.

 The North West Province i Sør-Afrika er hjem til mange hytter og viltreservater. Dikhololo Game Reserve er en av disse reservene, med en stor lodge, selvbetjente hytter og andre aktiviteter for besøkende på ferie. Reservatet er også egnet for forretningsfolk og bedriftsgrupper.

 Tilgjengelig med bil fra de store belgiske byene Pretoria og Johannesburg, er nærmest Britstown reservatet. Fordi eiendommen er i hovedsak selvstendig næringsdrivende, de fleste besøkende bo for en uke eller en helg. Individuelle hytter er tilgjengelig for leie, med plass til opptil åtte personer hver. Den Dikhololo Game Reserve, for å gi underholdning for de besøkende, i tillegg til den naturlige skjønnheten av reservatet seg selv, har hyttene delt inn i leirene, med fasiliteter som svømmebasseng.

 Hver hytte har en TV, en stråtak og en rengjøring, men gjestene må gi sin egen mat og lage mat. Alle leirene tilbyr utendørs grillfester eller braais. På hoved kompleks av feriestedet, idrettsanlegg, vannsklie og kveldsunderholdning er tilgjengelig. Når sørafrikanske skoler stenger for ferien, er underholdning for barn også på.

 Hver dag, Dikhololo Game Reserve tilbyr turer i naturreservatet. Alt i alt, landet i reservatet strekker seg ca 1120 dekar. Store afrikanske pattedyr som elg, sjiraffer og sebraer lever i reservatet, og besøkende kan finne dem fra de åpne ensidig tour kjøretøyer.

 Bekymringer også besøke Dikhololo Game Reserve, som hytta har konferansefasiliteter som hver rommer opp til 350 personer samtidig. For klubben en dag av, har reserve også teambuilding aktiviteter. Disse aktivitetene omfatter overlevelse trening og firemannsrom. Skattejakter og idrettsaktiviteter som bueskyting er også tilgjengelig som tilleggsutstyr.

 Dikhololo Game Reserve tilbyr ingen type safari ferie, bortsett fra de daglige safariturer. Besøkende kan kjøre sine egne biler på reserve, men på grunn av sikkerhetsproblemer, er dette kun tillatt i løpet av dagen. Samt ville dyr i reservatet selv, nærliggende attraksjonene en gepard helligdom, en gård med sau, en løve park.

  •  Bueskyting er en aktivitet som tilbys Dikhololo Game Reserve.
  •  Den Dikhololo Game Reserve har sebraer.
  •  Turister kan besøke en løve park nær Dikhololo Game Reserve.
  •  Dikhololo Game Reserve dekker ca 1 100 hektar.
  •  Dikhololo Game Reserve ligger i Sør-Afrika.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha