Hva er Dove?

 En due er en fugl i Duer familien, som også duer. Faktisk er begrepene "due" og "due" ofte brukt om hverandre, og det er ingen reelle biologiske forskjeller mellom duer og duer. Vanligvis et mindre medlem av denne fuglen familien er referert til som en due, mens større fugler som duer, men det er en betydelig overlapping, og lite samhold hvordan begrepene brukes.

 Ordet "due" kommer fra en proto-germanske ordet, Dubon, som betyr "å dykke" i en referanse til flukten av duen. Duer kan finnes over hele verden, unngå bare det tørre og fiendtlig Sahara og den kalde og tørre Arktis og Antarktis. Som et resultat av mange kulturer er kjent med fugler, og fuglene er vekselvis benyttes som spillet dyr, og messenger dyr.

 Duer har påfallende lubben kropp, korte bein og nebb, og små hoder. Mange duer tails lenger enn andre medlemmer av familien Duer er, og dette er noen ganger brukt som et kriterium mellom duer og duer. Akkurat som sine større slektninger, kan duene kommer i en rekke farger, fra kjedelig grå til flere spennende tropiske ser ut som rød og gul.

 Mange forbinder duer alene, spesielt i Vesten. Doves er brukt som symboler på fred og mildhet siden den tiden av grekerne, med hvite duer som spesielt ansett som symboler på fred, goodwill og vennskap. Duen vises i den berømte historien om Noah og arken bærer en olivengren til Noah at flommen fortelle ferdig.

 Pigeons spise frukt og frø, og mange er veldig uredd, dyktige nitter. Kvinnelige duer legger to egg i flimsily bygget reir i hekkesesongen, med begge foreldrene hjelpe eggene og heve unge. Medlemmer av familien Duer skille en fascinerende stoff som heter crop melk å mate ungene sine i de første dagene av livet. Som du kan forestille deg fra navnet, kommer avling melk fra innhøstingen av fuglen, og det er veldig rik og veldig næringsrik.

 Mange mennesker liker å holde kjæledyr fugler, og som et resultat de ofte tilgjengelig gjennom dyrebutikker og spesial dyrkere. Andre bare nyte møtet med fugler i naturen, som disse milde, små fugler kan være et pent syn, spesielt i grupper. Duer er også kjent for sine karakteristiske kurrer lyder, som brukes til å kommunisere innen flokken, og å flørte med spesifikke fugler.

  •  I Skriften, gjennomført en due en olivengren til Noah å vise ham at flommen var over.
  •  I Bibelen, en due som bærer en olivengren til Noah at flommen fortelle ferdig.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha