Hva er DVD offsettrykk?

 DVD offsettrykk er en prosess som brukes til å gi full-farge, høyoppløselige bilder av utskrift på en DVD optisk plate. Det er et alternativ til skjermen utskrift, som er bedre egnet til bilder som bare én eller to solide farger og involverer lite eller ingen tonal skalering. DVD offsettrykk er også egnet for å produsere klare, små fonter.

 En DVD offset Tjenesten omfatter normalt kopiering eller replikering av DVD. Duplisering er rimeligere, og brukes for lavt volum løper eller få eksemplarer. Replication omfatter fremstilling av et glass master og støvbærere for å produsere store mengder av høy kvalitet DVD-er.

 Selskaper som tilbyr DVD Offset Printing kreve å levere originale kunstverk i henhold til bestemte retningslinjer. Eventuelt å designe grafiske kunstverk tjenester for kunden, men de vil legge til en ekstra kostnad. Når kunstverket er levert, plater, eller "forskyvninger" er produsert fra bildet. Platene kan være laget av forskjellige materialer, slik som papir, papir plater, men er minst ønskelige. Aluminiumsplater er dyrere, men gir de beste resultatene.

 Fire farger - svart, rød, blå og gule - er de utallige farger i det endelige produktet. En separat plate blir brukt for hver farge. Malingen er via ruller på platene og platene slitasje, blekket en "gummiduk". Dette gjør at blekket teppe som faktisk bringer platen DVD offsettrykk. Resultatene er svært profesjonell.

 I tillegg til disken, kan DVD-offset utskrift tjenester også lage et matchende dekselet. Dette refererer til en standard DVD tilfelle. De fleste leverandører vil også gjøre saken, hvis det er nødvendig.

 DVD offsettrykk er ikke lenger utilgjengelige for å fullføre de som leter etter en liten personlig prosjekt. I dag, folk bruker multimedieprogramvare til filmer, bilder og lysbilder hjemme på DVD, komplett med originale lydspor. Man kan sette sammen en familie minnesmerke, bruk bruke DVD offsettrykk ikke bare å kopiere DVD, men også for å skrive den ut med originale kunstverk, inkludert en sak wrap.

 En online leverandør kaller en pris på US $ 13,35 for hver tilpassede DVD til fire, og US $ 9,30 hver for 5-10 eksemplarer. Hvis familien din er litt større, prisen synker til US $ 7,30 hver for 11-20 eksemplarer. Hva en unik julegave for hele familien! Denne prisen inkluderer en DVD duplisering, offset både disken og saken wrap, og selve saken.

 DVD offsettrykk er så rimelig at den kan brukes til å minnes en spesiell anledning. Filmer eller bilder på et bryllup kan bli satt på DVD, til en offset skriver for et enkelt eksemplar, og gitt til paret som en unik gave. Bursdager, jubileer, bat-mitzvahs, konfirmasjon, eksamener, listen er endeløs.

 Student filmskapere til å vise sitt arbeid kan også dra nytte av en DVD offsettrykk. Den profesjonelle sluttproduktet er perfekt for distribusjon til de store aktørene i bransjen. Og hvis run teller stiger, prisene faller. Med DVD offset, tillater alle å slå sin skapelse inn i en varig kunstverk som vil bli verdsatt igjen og igjen i årene som kommer. Kontakt lokale eller online skrivere for priser og retningslinjer for innleveringer.

  •  DVD offsettrykk brukes til å lage etiketter for DVDer.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha