Hva er effekten av mental sykdom på helse?

 Effektene av psykiske lidelser helse varierer mye, avhengig av den mentale tilstanden i spørsmålet, og hvor godt det er administrert. Mentale og fysiske helse er nært knyttet sammen, og psykisk syke mennesker er mer utsatt for problemer som vektøkning eller tap, skade på tenner, og gastrointestinale problemer. Disse problemene kan være forårsaket av medisiner, underliggende psykiske lidelser, eller manglende evne til å ta vare på kroppen på grunn av dårlig kontrollert mental sykdom eller dårlige levekår, både potensielle problemer for mennesker med psykiske lidelser.

 Noen medisiner som brukes til å administrere psykiske lidelser kan føre til alvorlige fysiske bivirkninger og disse effektene av psykiske lidelser på helse kan ikke løses dersom medisiner er avviklet. Noen eksempler er tardive dyskenesia, en bevegelsesforstyrrelse forårsaket av en rekke psykiatriske medisiner, sammen med ekstrem vektøkning eller tap og andre nevrologiske problemer. Pasienter kan også saker som gastrointestinal problemer forårsaket av å utvikle langvarig bruk av medisiner.

 Noen ganger folk med psykiske lidelser synes det er vanskelig å ta vare på seg selv. Dårlig forvaltet psykiske lidelser kan gjøre det vanskelig å utføre daglige oppgaver og psykisk syke mennesker er oftere arbeidsløse og lever i fattigdom, noe som gjør det vanskelig å få vanlig omsorg og stokk med en helsevesenet regime. Dette kan føre til effekter av psykiske lidelser på helse, som for eksempel dårlig ernæring, utilstrekkelig tannpleie, og ikke nok mosjon. Alkoholisme og de tilhørende fysiske helseeffektene er mer vanlig hos mennesker med psykiske lidelser, og rusmisbruk kan også være et problem.

 Effektene av psykiske sykdommer kan også ha problemer som skader tennene ved sliping eller inkludere frykt eller som en bivirkning av medisiner. Pasienter som lever i en konstant tilstand av stress, høyt blodtrykk og hjerteproblemer og folk som er institusjonalisert kan ikke få nok mosjon eller helsevesen, noe som kan føre til utvikling av helseproblemer. Bostedsløshet av psykiske lidelser kan til fysisk stress, i tillegg til å gjøre det vanskelig for pasienter å pålitelig helsetjenester.

 Noen psykiske lidelser omfatter fysiske manifestasjoner av dårlig helse. Pasienter kan selvskading, selvmordsforsøk, eller delta i aktiviteter som løse pacing av trening, stress og skader på leddene. Disse effektene av psykiske lidelser helse kan noen ganger behandles med medikamenter og behandling, og i andre tilfeller bare bli redusert, men ikke fullstendig eliminert. Gitte fysiske helseproblemer i behandling og arbeider med psykiatriske pasienter er en viktig del av å tilby komplette pasientbehandlingen, og å utvikle et tilbakemeldingssystem, hvor dårlig fysisk helse forverres psykisk sykdom eller vice versa.

  •  Mennesker med psykiske lidelser kan engasjere seg i selv-destruktive aktiviteter.
  •  Psykisk sykdom kan føre til at noen mennesker til å ta vare på seg selv problemer.
  •  Mennesker med psykiske lidelser ofte ender opp som hjemløse.
  •  Alkoholikere ofte lider psykisk sykdom, som selv-medisinering med alkoholmisbruk.
  •  Løpende rådgivning og medisinering etterlevelse er viktige faktorer for psykisk helse rehabilitering.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha