Hva er Egg Drop Soup?

 Egg drop suppe er en suppe laget av en enkel kjøttkraft, vanligvis kylling, og deretter legge pisket egg sakte i buljong med biter eller strimler å lage kokt egg i det endelige produktet. Det finnes en rekke varianter på egg drop suppe, svært enkle supper som bare egg, pepper og buljong, mer komplekse versjoner med en overflod av grønnsaker og biter av kjøtt eller tofu. Egg drop suppe er veldig lett å lage hjemme, og det er en hyggelig variant av den klassiske kyllingsuppe.

 Mange forbinder egg drop suppe med kinesisk mat, som også er kjent som egg blomst suppe, i en referanse til de blomsterlignende figurer som kan opprettes av kokt egg. Men i stand til å finne versjoner av denne suppen i andre kulturer; Grekerne, for eksempel foreta avgolemono suppe med egg, kylling buljong og sitron, og kyllingsuppe med egg vanlig i Tyskland og Frankrike. I alle tilfeller, er den grunnleggende teknikk for å lage suppe den samme.

 Å skape en grunnleggende egg drop suppe, varme kylling eller grønnsaksbuljong i en solid gryte. Hvis du ønsker å ingredienser som strimlet kjøtt, tofu, grønnsaker, og så videre for å legge til, kok dem i buljong og deretter de strekke ut, slik at suppen er klar når du legger den egg; Du kan legge disse ingrediensene etter at egget er kokt.

 Når suppen er varm, reduser varmen og hell egge inn i suppen under omrøring forsiktig. Noen kan finne egget ved å kaste en gaffel leverer lange tråder av egg, i stedet for klumper som kan oppstå med rask strømme. Til slutt, tar det vanligvis flere forsøk på å perfeksjonere teknikken hell egget, og mange mennesker utvikler sine egne versjoner. Rør suppen i kun én retning hvis du legger den egg, for å være sikker på at du ikke sløyfe tråder av egg tilbake på seg selv. Når egget er kokt, kan du legge til andre ingredienser tilbake, sammen med krydder som pepper.

 Serve egg drop suppe varm. Mange mennesker liker denne suppen som en forrett før et større måltid, men du kan også lage en hovedrett på en kald vinterdag. Føl deg fri til å eksperimentere med ekstra ingredienser og krydder; egg drop suppe kan kjøre gamut fra kjedelig til krydret, med et bredt spekter av slutninger av ris fra krysantemum blomster.

  •  Tofu er noen ganger lagt til egg drop suppe.
  •  Et egg.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha