Hva er ektoplasma?

 Avledet fra det greske ordet Ektos, som betyr "utenfor", er ektoplasma et begrep som brukes på to forskjellige måter. I form av medisinsk informasjon, er ektoplasma den del av den felles cellestruktur. Uttrykket refererer seg til den delen av cytoplasma på utsiden av en celle. Mer generelt er ektoplasma, definert som psykisk manifestasjon av åndelig energi assosiert med spøkelser. Hvilke som et fysisk medium ektoplasma er sagt av den åndelige energien som det mer eller mindre håndgripelig plasma rester som bidrar til å hjemsøke staten en viss grad av fysisk tilstedeværelse.

 Utnevnelsen av ektoplasma som en fysisk manifestasjon av den åndelige kraft eller tilstedeværelse av et spøkelse kan spores tilbake til Charles Richet. Selv om det ikke er ment å ha en cellestruktur som er identisk med humane celler, som er ectoplasm likevel har en liten grad av vekt og kan berøres. I løpet av årene har mange hevdet å komme i kontakt med ectoplasm, og faktisk har tatt en porsjon av antatt ovenfor naturlig materiale for undersøkelse og analyse.

 Noen skoler tanker attributt paranormale ektoplasma med forskjellige kvaliteter. Stoffet er tenkt å bli demontert etter gløding i en tidsperiode av verten. Som ektoplasma begynner å bryte ned, begynner den glødende kvalitet å dimme. Fordi nedbrytningen er ytterligere materiale gradvis oppløse, uten å etterlate spor. Av denne grunn er mange selv ectoplasm fotografert stoffer i et forsøk på å ta fenomenet før den fysiske bevis forsvinner.

 Til dags dato ingen vitenskapelige tester all informasjon som styrer gitt eksistensen av ektoplasma. Mens mange stoffer som ble samlet inn og hevdet ektoplasma har gjennomgått analyse, kan de fleste bli funnet på sine vanlige og svært ikke-overnaturlige materialer. Noen av de mer vanlige hevdet ektoplasmatiske prøver har vist seg å være noe mer enn menneskelig hud eller slipes er chiffon.

  •  Ektoplasma antas å være den fysiske manifestasjonen av et spøkelse åndelig energi.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha