Hva er elektrisk oppvarming?

 Elektrisk oppvarming i de fleste tilfeller, er gulvvarme. En elektrisk varmesystem bruker elektriske spoler inni metallbokser montert som løp langs grunnkort av veggene i en bygning. Dette fører ofte til det vanlige navnet "baseboard varmeovner" for alle elektriske varmesystemer. Som spoler i en brødrister ovnen eller en kokeplate, spoler blir varm når termostaten finner det nødvendig å varme opp rommet, og elektrisk oppvarming panel stråler varmen inn i rommet.

 Strålevarme gir en helt annen følelse enn varmen av en luftsirkulasjonssystem. I en strålende elektrisk ovn, varme eller varme forblir konstant, mens varmen og er ikke gjenstand for varme blast etterfulgt av perioder med ingen varme. Mange brukere av elektrisk oppvarming sammenligne det med den for forbrenning av ved, hvor varmen er stabil og konstant. I mange elektriske systemer, et kaldt rom, kan temperaturen bli brakt opp mye raskere enn en sammenlignbar gjøre bruk av tvungen luft romoppvarming. I en tvungen luft varmesystem, den brennende ovn, og må sparke en viss temperatur for viften til å komme og sender varm luft i et rom.

 Mange boliger velger ved hjelp av et keramisk eller stein flistypen gulvbelegg for å plassere elektriske varmeelementer under gulvet. Dette skaper en strålende varmesystem som varmer spolene under gulvet, og varmen kan stige gjennom gulvet til rommet. Eliminerer kalde gulvet barfot er et fint alternativ i kjøligere klima. Mange brukere av denne type varmesystem hevder at ved å holde gulvet varme og eliminere kalde føtter, de faktisk lavere oppvarming regninger avvist ved å holde systemet.

 I ekstremt kaldt klima, er elektriske varmebatterier ofte plassert under betonggarasjegulv. Ved å gjøre bruk av en lav temperatur, slik at strålevarmen strømmer opp og ut av garasjen gulvet faktisk hjelper til biler med kalde morgen starter. Forebygging av oppbygging av is og snø på sementgulvet er også en ekstra bonus. Tar full nytte av den naturlige oppadgående bevegelse varmen, utstråler varme opp fra garasjen gulvet også holder interiøret i bilen varmere og akselererer oppvarmingstiden for oppvarming av kjøretøyet.

 Elektrisk oppvarming tendens til å være mindre utsatt for forstyrrelser av deler brutt, siden det er nesten ingen bevegelige deler å bryte. Vedlikehold av disse systemene ofte små. Bare sporadisk dusting av enheten er nødvendig i benke applikasjoner, og nesten ingen vedlikehold er nødvendig på gulvvarmesystemer.

  •  Elektriske varmesystemer er vanligvis lettere å vedlikeholde enn andre varmesystemer.
  •  I ekstremt kaldt klima, er elektriske varmebatterier ofte plassert under betonggarasjegulv.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha