Hva Er Elektrisk Steel?

 Elektrisk stål er en legering som inneholder jern og silisium. Den kan være laget av 15% silisium, avhengig av det endelige produktet blir. Også kalt transformator stål, er denne type stål som ofte brukes for å bygge opp kjerner av transformatorer og statorer av generatorer og motorer. Det er også effektivt holde på varmen slik at høye temperaturer vil ikke € ™ t påvirke ytelsen til elementer, for eksempel strømledninger og produksjonsmaskiner, hvor det er viktig å holde temperaturen lav for effektiv og utstyr livet.

 Varmetap i elektrostål unngås på grunn av det medførte silisium. Dette gir opphav til såkalt motstand i stålet, som magnetiske virvelstrømmer som hindrer unnslippe forårsaker en oppbygging av varme. Forbedret ytelse ved større kornstørrelse anvendes for å fremstille silisium stål. Termisk behandling av stålet under fremstillingen oppnår den oppgave å skape en større kornstørrelse.

 Kornstrukturen i seg selv kan være rettet for å modifisere visse oppgaver. Med korn-orienterte silisiumstål, kornene alle peker i en retning, hvorved molekylene representerer det samme polare retning. Et stabilt magnetfelt frembringes av elektrostål, som gjør det sikkert for bruk i transformatorer og andre applikasjoner hvor stabil elektromagnetisme viktig. Når den ønskede magnetiske egenskaper for å være mindre strukturert, kan brukes til ikke-orientert silisiumstål, for eksempel i motorer eller generatorer.

 Elektrostål selges i rekker, som hver er bestemt av nivået av kjernen varmetap. Et eksempel på en slik kvalitet er M19, hvor dette tapet er relativt lav, noe som gjør materialet egnet for behandling kontroll. Høyere tap stål tilbys som M43 karakterer som ikke nødvendigvis er varmebehandlet eller glødet for å avlaste påkjenninger på materialet gjennom produksjonsprosessen.

 Utførelse av elektrostål er ytterligere forbedret ved å isolere. Et oksid belegg kan påføres under fresing, og selv om dette er den billigste måten å isolere stål, belegget ikke? € ™ t tar altfor godt til stress. E-post eller lakke tilbyr fordelen av gode isolerende egenskaper, men varmebehandling er ikke mulig å bli gjort etter at produktet. Høyere kvalitet belegg er mer allsidig og motstandsdyktig mot høyere temperaturer, men hvis isolasjonen sterk nok kan føre til overdreven slitasje av verktøy for prosessering av å sette prøvene.

  •  Elektrostål er laget med silikon for å hjelpe til med varmeisolering.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha