Hva er en 504 Behavior Plan?

 En 504 atferd plan ble etablert av Rehabilitation Act fra 1973 en del av den føderale loven i USA. Den 504 atferd plan bidrar til å gjøre innkvartering for studenter som anses å tilby som fysisk deaktivert. Funksjonshemming betyr ikke nødvendigvis nedsatt gang eller bevegelse, men kan vise til kroniske tilstander som alvorlig astma, eller til anerkjente lærevansker som autisme og ADHD.

 Mange lurer på hvordan en 504 atferd plan skiller seg fra en individuell utdanningsplan. Den viktigste forskjellen er at IOP forsøker innkvartering for studenter som har betydelige forskjeller i læringsevne. Slike folk kan teste veldig godt, men konsekvent utfører dårlig i klasserommet; De kan ha språk tale / vansker, eller koding problemer som dysleksi. Noen har store forskjeller mellom skriftlig og muntlig språk.

 Generelt, verken 504 atferd plan, og heller ikke den IOP har noe å gjøre med en childâ € ™ s intelligens, men selvfølgelig er det noen elever som overnattingssteder skyldes psykisk utviklingshemning kan være nødvendig. Vanligvis er disse planene fokus på innkvartering av læringsstiler som avviker fra metoden for undervisning tilbys i en bestemt skole. En ordblind student eller et barn med språk tale / forsinkelser kan være like intelligent som en typisk straight A student. Så verken IEPs eller 504 atferd planer bør vurderes stigmatisert.

 Faktisk, normalt 504 atferden planen omhandler mer spesifikt med medisinske begrensninger som gjør det vanskelig for et barn å delta fullt ut i alle de aktiviteter som en student må anses kompetent. For eksempel kan et barn med kronisk astma være fritak eller spesielle modifikasjoner angående kroppsøving klasser. Han eller hun kan ha adaptive PE, eller PE har utviklet et program som vil tillate ham eller henne til å oppnå rimelige mål uten å overskride sine grenser.

 Den 504 atferd plan kan være svært nyttig når det er ingen akademisk avvik. Noen barn kan trenge ekstra støtte etter lange sykehusinnleggelser og ennå ikke testet i IOP parametere. I disse tilfellene, evaluering av supporttjenester som rådgivning i skolen kan, vennskapsgrupper, eller planer for når et barn må være fraværende på grunn av hyppig sykdom all hjelpe barnet føle seg vellykket. I tillegg er disse planene er skreddersydd for studenten å fullføre skolen og få full kreditt for gjennomføringen.

 En 504 atferd plan kan settes før en student selv inn i gymsalen. De fleste barn med 504 klassifisering kan legges inn i gratis barnehager, kalt SELPA skoler, som hjelper dem å lære tidlig sosialisering ferdigheter, slik at deres suksess tidlig i elementær utdanning. SELPA skoler også skreddersy utdanning for å møte behovene til barn med nedsatt funksjonsevne og hver skole skal ha en spesiell oppmerksomhet mot former for funksjonshemming, slik at barna er rimelig gruppert sammen med andre på samme nivå.

 Den 504 atferd plan kan være til stor hjelp i grunnskolen og videregående opplæring institusjon. En medisinsk skjøre barn ville kreve mer tilsyn enn et barn i perfekt helse. Når dette er bestemt, må skolen leie noen til å skygge for at barnet i løpet av de friminuttene, eller i noen tilfeller for å bistå studenten i alle aspekter av dagen. Som et resultat av at barnet er helt i en normal stilling.

 Hvor betydelig funksjonshemming som for eksempel autisme eller retardasjon eksisterer, kan 504 oppførselen planen også justere standarder for evaluering av studenten. Dette er spesielt effektivt i elementære innstillinger, men det begynner å miste damp i videregående opplæring. Når gradering standarder endres i videregående opplæring, kan studentene ikke være kvalifisert for oppgradering, men kan bare motta en sertifisering av fullføring av videregående skole i stedet.

 Imidlertid kan videregående skoler ikke forby elever fra å skaffe sine vitnemål når alvorlige fysiske utfordringer foreta noen nødvendige kurs umulig. Barnet med vesentlig begrensning av bevegelse kan ikke bli så elsket graduate fordi han eller hun ikke kan delta i kroppsøving klasser. Motsatt, et barn med utviklingshemming på en IOP ikke komplett uten å passere high school eksamener. Nye regler har blitt strammet restriksjoner på eksamen og tilbyr færre justeringer for elever med lære utfordringer, spesielt under standardiserte tester.

 Likevel, den 504 atferd planlegger et fantastisk verktøy for å hjelpe barnet til å bli en fullverdig deltaker i et klasserom. Også, tidlig inkludering i klasser for funksjonshemmede barn i tankene empati hos yngre barn som ikke lærer planer krever avl. Dette kan føre til en reduksjon i mobbing eller erting på senere i livet, fordi barn til fordel for klassekamerater av studenter av ulike evner eller har hatt en betydelig medisinske problemer siden starten av barneskolen.

  •  Hvor betydelig funksjonshemming som for eksempel autisme eller retardasjon eksisterer, kan 504 oppførselen planen også justere standarder for evaluering av studenten.
  •  En 504 atferd plan kan gi litt, men ikke mye endring i løpet av standardiserte tester.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha