Hva er en AI-Box?

 En boks med kunstig intelligens er et teoretisk rammeverk - for eksempel en datamaskin uten ekstern kontakt - med en AI system og designet AI system for å holde verden trygg for separasjon skal vurderes separat. Boksen kommer i spill på en rasjonell og simulert virkelighet eksperiment som AI system prøver å overtale en mann til bekymringer gjøre det ut av esken. En del av boksen spørsmålet, parametre AI for maskinvaren, særlig at boksen er et isolert system med ingen måte å bli fjernet uten menneskelig inngripen fra boksen. Systemet er typisk smartere enn et menneske, selv om det er isolert, fordi noen AI systemer har evnen til å bearbeide det opprinnelige. Denne simuleringen bruker stort sett to menn, en skuespiller som AI og prøve å overbevise andre til å la det ut.

 I AI boksen scenario, er boksen et isolert AI system som ikke har noen ekstern tilkobling til andre systemer. Dette betyr at det ikke er noen nettverk, datamaskiner, internett-tilkoblinger, personer eller noe annet som samhandler med esken før du snakker til mannen med boksen. I løpet av dette forsøket, prøver i henhold til overbevise personen for å slippe den ut av boksen, slik som ved hjelp av en utgående nettverk.

 I dette eksperimentet, er det ofte antatt at boksen AI er smartere enn de fleste eller alle mennesker. Årsakene til dette er å finne i den virkelige verden, fordi noen AI systemer ikke er i stand til å skrive om sin opprinnelige koding. Selv om disse AI systemer ikke har utenfor samhandling, kan de endre deres kryptering for bedre gjennomstrømning, høyere intelligensnivå og bedre data forståelse.

 Ved dette forsøk blir gjort, er det vanligvis mellom to personer. En person er som boksen AI, mens den andre er den personen som vil avgjøre om saken kommer ut. Grunnen til at dette eksperimentet bruker to personer, fra 2011, er fordi de fleste AI systemer ikke kan bære den fulle og omfattende samtaler uten logiske feil, enten på grunn av menneskelig syntaks eller misforståelser om hva personen sier.

 Mens noen AI boksen forsøk, kan det ikke ha noen betingelser, som regel er det en rekke forhold som benyttes for forsøket for å gjøre mer realistisk. Det er vanligvis en periode på to timer, kan forsøket ikke bli stoppet for tidlig når AI seier. Andre vanlige plager er AI er ikke i stand til å gi artikler eller straff for å overbevise den personen, har de to partene besluttet å bo i konstant interaksjon, og personen er ikke noe umulig å spørre AI-boksen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha