Hva er en aksje register?

 En aksje registeret er en database vedlikeholdt av et selskap å følge historien til hans emisjoner. Denne databasen inneholder detaljert informasjon om selskapets aksjer, og brukes til å registrere informasjon om aksjonærene i selskapet. For børsnoterte selskaper opprettholde nøyaktig og fullstendig lager register er avgjørende for å sikre at selskapet nøyaktig informasjon til enhver tid om aksje og aksjonærer.

 Aksjen tilbakekjøp Registeret inneholder data om utstedelse av aksjer, og avgang slik at selskapet vet hvor mange utestående aksjer til enhver tid. For hver aksje av en aksjonær, har inngangen et unikt nummer for å identifisere aksje, og den inneholder informasjon om eieren inkludert navn, adresse, og den nominelle verdien av aksjen på det tidspunktet den ble kjøpt. Data indikerer når problemer ble gjort og når aksjen ble kjøpt er også inkludert i registeret lager for å tillate selskapet å spore sine aksjer over tid.

 Som noen som elsker lager av et tyveri eller tap erfaring erstatte et lager sertifikat kreves, er aksjen register brukes til å verifisere krav og informasjon om erstatning er lagt merke til. Selv om aksjen er solgt, må den omregistreres med informasjon om den nye eieren og overføring. Mannskaper er ansvarlig for aksjeregister ledelse med up-to-date og så fullstendig som mulig.

 Folk som holder aksjen er ansvarlig for at opplysningene i registeret er riktig. Når folk flytter eller endre navnene deres, bør denne informasjonen bli inkludert for å sikre at de får utbytte og kan stemme i saker som førte til en aksjonær stemme. Unnlatelse av å holde nøyaktig oversikt kan være et problem som aksjer overføres eller utvikle andre problemer. I tilfelle av tap, slik som registerdata, kontroll av eierskap av aksjer i betydelig grad kan utdatert papirarbeid er nødvendig.

 Aksjen register som viser hvem som eier aksjer i et selskap, en beskrivelse av stemmerettigheter knyttet til enkeltaksjer, og gir annen informasjon om eierskap i et selskap og historien til selskapet lager. I tillegg til å være viktig for virksomheten, kan det også være en verdifull historisk ressurs. Historikere kan være interessert i å anmelde gamle lager poster og kvitteringer av aksjer for å lære mer om historien til en bedrift eller bransje, eller for å samle informasjon om en bestemt periode i tid.

  •  Aksjebrev.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha