Hva er en allergisk hoste?

 En allergisk hoste er en vedvarende hoste observert med allergi. Den kan brukes til å utvikle en diagnostisk tegn en allergi diagnose for en pasient, eller kan utvikle seg i en allergisk pasient som ikke får adekvat behandling. Oppdage og behandle allergier må løse hoste og pasienten føler seg mer komfortabel. Tjenester av en allergi spesialist kan være nødvendig for å tilstrekkelig adresse allergi.

 Allergisk hoste oppstå på grunn av irritasjon i luftveiene. Når folk inhalerer allergener hoste kan aktiveres for å tvinge tilbake allergener. Gjenværende materialpartikler i luftveiene kan generere slimproduksjon og fører til betennelser. Hoste brukes til å forsøke å fjerne luftveiene og holde dem åpne. I tillegg er noen mennesker utvikler en allergisk hoste på grunn av post-nasal drypp, et symptom på allergi oppleves av folk med allergier som høysnue.

 En kronisk hoste er et tegn på et medisinsk problem. Det kan føre til allergier, astma eller andre luftveissykdom eller andre problemer, for eksempel gastroøsofageal reflukssykdom. En allergisk hoste kan variere fra en tørr hals-clearing hoste til hacking, dyp hoste, noen ganger bringe opp slim. Det kan også være ledsaget av tungpustethet, som er en delvis blokkering av luftveiene, og pasienten kan ha en følelse av trykk eller press i brystet, forårsaket av kronisk betennelse.

 I en pasient med allergisk hoste, kan visse tester utføres for å kontrollere for vanlige allergener, eller en lege kan basere en diagnose på historien til eksponering av pasienten. Pasienten kan gis allergi medisiner for å redusere alvorlighetsgraden av allergi, og eksponering kan rådes til å unngå vanlige allergener som pollen. Dette bør redusere betennelse i luftveiene. Hvis ikke, kan anti-inflammatoriske medisiner være foreskrevet, og mer omfattende allergitester kan utføres for å redusere mulige årsaker. Som et resultat, kan legen for å utvikle en behandlingsplan for behandling av allergi og behandling av hoste.

 Siden irritasjon, hoste og sår hals kan ta noen pasienter med allergisk hoste som halspastiller å berolige halsen og gjøre dem føler seg mer komfortabel. Tar disse medikamentene i kombinasjon med allergi behandling kan hjelpe pasienter til raskere stoppe hoste. Men hoste medisiner for å undertrykke eller lindre sår hals bør ikke tas uten behandling, som det underliggende problemet er fremdeles vil være til stede.

  •  En kronisk hoste er et tegn på et medisinsk problem.
  •  Dreven hoste og irritasjon kan føre til sår hals.
  •  En allergisk hoste, med nysing og lunger, er et tegn på sesongmessige allergier.
  •  Hals pastiller kan lindre symptomene på en allergisk hoste.
  •  Vedvarende allergisk hoste kan føre til sår hals.
  •  I noen tilfeller kan en allergisk hoste være dypt nok til å få opp slim.
  •  Luftveisirritasjon forårsaker allergiske hoste.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha