Hva er en Alphasmart®?

 Den AlphaSmart® er et tekstbehandlings holdbart tastatur som drives av et batteri med lang levetid. Produksjonen av disse tastaturene, laget av Alphasmart, Inc., er eid av selskapet Renaissance Learning, Inc. til AlphaSmarts® hovedsakelig brukes i skoler for elever som har dysgraphia eller andre lærevansker som gjør vakre skriftlig uleselig eller vanskelig å produsere. Tastaturer har små skjermer som tillater brukeren å se noen linjer om gangen, men materialet må enten skrives ut eller lastes ned til en datamaskin i et tekstbehandlingsprogram for å se større deler av teksten, og for videre redigering.

 Noen kaller det AlphaSmart® en datamaskin ledsager fordi den har få programmer. De tidligste versjonene ble gjort på 1990-tallet oppnådde ikke full funksjonalitet med mindre de ble koblet til en datamaskin. Underveis er det flere programmer økte funksjonaliteten til enheten, inkludert programmer som medforfatter, hva ord kan forslag basert på flere initialer, noe som reduserer behovet for å skrive hastighet og tillater elevene å skrive mer flytende. Tidlig AlphaSmart® versjoner jobbet bare med Macintosh-maskiner, men senere versjoner kan kobles til USB-portene på enten Mac eller PC.

 Mens de viktigste brukerne av AlphaSmart® enheter er barn eller unge voksne med skrivevansker, har den lave kostnaden av tastaturet og portabilitet gjort det populært for folk som deltar i National Novel Writing Month. Du vil fortsatt ha tilgang til minst én Skriveren skriver ut av arbeidet, og for å behandle store grupper av tekst, så du virkelig trenger å se på teksten i en tekstbehandler format.

 Noen studenter, spesielt de vant til å arbeide på datamaskiner, finner AlphaSmart® mindre funksjonelle enn de ønsker. Den mye mindre skjerm enn det som er tilgjengelig på bærbare datamaskiner kan være utfordrende for noen, og det kan være en læringskurve for å bli vant til å bruke et tekstbehandlingsprogram maskin i stedet for en datamaskin. For barn med utviklingshemming, kan disse enhetene være frustrerende, spesielt når skrive ferdigheter er ikke mye bedre enn å skrive ferdigheter, og når en elev må jobbe hardt arbeid før du sender den.

 Langs AlphaSmart® enheter har bedret tilbudet mer funksjoner gjennom programmer som kan installeres i enheten. I tillegg til medforfatter, kan de nyeste versjonene brukes som Neo 2 å ta Accelerated Reader spørrekonkurranser, og 2Know Klasserom Response System som tar AlphaSmart® trådløst, så det krever ikke støpselet i en hoved datamaskin. Teknisk sett ville alle elevene bruke en AlphaSmart® med denne teknologien, eller bruke til å besvare akselerere mindre enheter i løpet av klasseromsundervisning.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha