Hva er en Anthurium?

 En Anthurium er en veldig stor slekt av tropiske planter som vokser i regnskogen. Mange er epiphytes og leve opp i treet baldakin, mens andre har blitt tilpasset til å vokse på skogbunnen. Noen Anthuriums har svært attraktive blomstrende strukturer. Disse plantene er ofte dyrket som en potteplante i kaldere klima eller som hageplante i varme seg. De er også populære blomster i blomsteroppsatser.

 Anthuriums er en del av Arum familien, Araceae, og har de karakteristiske blomster strukturene som finnes i den. Hva er mest synlig er frontdekselet som holder blomstene. Det kalles en spathe og er ofte fargerike. Rød er fargen ofte forbundet med disse ende blader, men de kan fremstilles i en rekke forskjellige farger. Teknisk, Anthurium Blomstene er små og vokse fra frontdekselet på en hale-lignende struktur som kalles en cob.

 Anthurium planter kan variere sterkt i sitt utseende. Noen er korte, enkle blader, mens andre vinstokker. Mange arter har blader som er multi-flikete. Andre planter som er tilpasset tørrere områder kan ha blader i en rosett. Dette gjør dem i stand til å absorbere vann.

 De mest vanlig dyrket arter av Anthurium er flamingo blomst, Anthurium scherzerianum. Denne arten er vanligvis lyse røde spathes, selv sortar med andre farger er også tilgjengelig. Bladene er avlange, og med opp til 6 inches lange.

 En annen vanlig dyrkede arter er halen blomst, Anthurium andreanum, med bracts er oransje-rød til lyse rødt. Som med flamingo blomst, sortar i andre farger er tilgjengelig. Bladene er i 6-8 lenge, og er støttet på en lang stjele. Begge typer kan vare en måned bract. De kan stadig blomstre hvis omsorg riktig.

 Anthurium omsorg er ganske enkel. Plantene trenger sterkt lys, men ikke utsettes for direkte solen. Artene som er dyrket for sine løvverk vil tolerere lavere lysnivåer. Den ideelle potting jord er et en-til-en blanding av grove torvmose og furubark. De må holdes fuktig og dyrket på en fukt skuff hvis dyrkes innendørs.

 I løpet av dagen, må det være en temperatur på minst 68 ° C, men ikke høyere enn 90 ° F. Om natten bør ligge 60-65 ° F. Anthurium planter vil ikke overleve frost.

 Planter som vokser som vinstokker trenger å klatre et tre. Disse kronene må behandles ulikt. Som kronene utvikle høyere opp, må de være dekket med torvmose. Alle disse planter må befruktet annenhver uke med en fortynnet gjødsel.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha