Hva er en antioksidant BHT?

 Butylhydroksytoluen er sammensatt av en syntetisk konserveringsmiddel som brukes i næringsmiddelindustrien, plast, og petroleumsindustrien. En hvit, krystallisert molekyl, hindrer BHT antioksidant oksydasjon av gummi, harpiks, plast, og samtidig opprettholde farge. BHT antioksidant lagt til mat og matemballasje beholder aroma, farge og friskhet. Den består vanligvis i mat med fett for å forhindre den fra å bli harsk.

 BHT er også godkjent av helse- og sikkerhetsorganer til bruk i dyrefôr for å opprettholde vitamin innhold og smak. En studie fant legge antioxidant BHT til kylling feed for å forhindre Newcastle disease, en virusinfeksjon som forårsaker død hos fjørfe. Denne studien ledet forskere teoretisere BHT antioksidanter kan virussykdommer hos mennesker. Noen mennesker bruker BHT antioksidanter for å behandle herpes simplex, men ingen menneskelige forsøk for å bevise sin effektivitet.

 Et dyr studien viste en redusert evne av antioksidanten bloodâ € ™ s størkne og til tumorer i bruk over en lang tidsperiode ved høye doser. Forskerne fant anti-kreftfremkallende egenskaper av BHT antioksidanter i lavere doser. De konkluderte mengder mat er sannsynligvis ufarlig.

 Produkter laget av polypropylen harpiks som skal fremstilles ved høye temperaturer, hvorved harpiks minsker og sprø. Legg BHT antioksidant til blandingen for å stabilisere harpiksen og opprettholder fargen. Det gir lignende effekter på voks, gummi og plast. De fleste plast mat beholdere og plastposer som inneholder dette tilsetningsstoffet.

 Konserverings er også funnet i mange hydraulikkolje, bremsevæske, transmisjonsfluider og skjæreolje for å hindre dem fra å gumming opp. Olje som brukes behandler lær, sammen med andre materialer av den oljeaktige, voksaktige eller fettete belegg kan stabiliseres med konserveringsmiddel. BHT produsenter selger vanligvis additivet i krystallform, slik som pellets, eller væsker blandet med oljer.

 Matvarer, for eksempel potetflak og tørt korn, vanligvis inneholder tilsetningsstoffet. Det kan også legges til mat i bokser og plastposer for å bistå i pappesker materialer lenger på sokkelen. BHT brukes vanligvis i kombinasjon med antioksidanter butylert hydroksyanisol, sitronsyre og andre konserveringsmidler. Tyggegummi hjelper også beholde sine elastiske egenskaper.

 I gummiindustrien, fargeløse produkter dra nytte av dette tilsetnings fordi den ikke flekker. Dersom svarte produkter, som for eksempel dekk, et konserveringsmiddel som skal anvendes uten frykt for flekker. Produsenter som bruker store mengder av konserveringsmiddel for bruk smeltet ofte kjøpe den i flytende form.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha