Hva er en Arctic Fox?

 Fjellreven er et av de fineste og mest oppfinnsomme pels i verden. Også kjent som snøen fox og hvit rev, disse skjønnhetene lever i de nordlige arktiske strøk.

 Alaska, Canada, Grønland, Finland, Island, Norge, Russland, Skandinavia og Sverige har sine typiske hus. Under istiden, de gjorde trek over den frosne havet til Island for å være den eneste innfødte landpattedyr i regionen.

 I Skandinavia ble fjellreven truet og i 2000 var å fylle ca 120 voksne i deres arter. Regjeringene i Finland, Norge og Sverige sette dem under beskyttelse i håp om gjenbefolke området. Russland er et annet område hvor truede fjellreven sliter med å gjenoppbygge sine befolkninger. Det totale antall fjellrev i verden, anslått til å være i hundretusener.

 De fleste arktiske dyr, som bjørn og ulv, er større enn sine fettere fra varmere strøk i sør. Som kontrast er fjellrev omtrent på størrelse med en katt, veier bare seks til 10 pounds.

 Revene 'tykk, isolerende jakke med pelskledde fotsålene, korte ben, ører og snute synes å hjelpe dem med å møte de temperaturer under null i Arktis. Deres tykk fluffy hale er deres beste aktivum. Det hjelper å holde dem i balanse og holder dem varme som en wrap. Deres pels-dekket føttene også gi dem å manøvrere trekkraft på den frosne isen.

 De vakre strøk av fjellrev endringen med sesongen, alt fra uberørt hvit til sølv-blå til brun. Dette er en perfekt kamuflasje for å beskytte dem fra sine største fiender. Mennesket er den mest beryktede jeger av fjellrev, som deres luksuriøse pelsen er ettertraktet av nesten alle kulturer. De har den varmeste strøk av hvert dyr, inkludert isbjørn og polar ulv. Deres andre største fiende er isbjørnen.

 Fjellreven hi i tunneler i snøen og komplekse huler boliger å opprette flere generasjoner. Fordi de ikke dvalemodus, kan de produsere opp til to kull per år. Parring og birthing sesongen er mellom september og mai.

 De velger en partner i mange år og er fortsatt monogame. Drektighetstiden er 52 dager, og den kvinnelige kan være opp til 15 valper. Både mannlige og vixen øke kits sammen.

 Pakkene er født blind så konstant oppmerksomhet for de første to ukene av livet er nødvendig. Etter tre uker, foreldrene bringe barn til å utforske sine omgivelser og begynne å lære å jakte. Dette er deres mest sårbare fasen, da isbjørnen jakten.

 Lemmings er den viktigste byttedyr for fjellreven. En familie må drepe for å holde ca tretti lemen per dag til en ny reir. Når familien er moden, bør foreldrene høste 100 lemen per dag. Fjellreven opprettholde seg selv også tar på amfibier, fugler, fugleegg, fisk, kaniner, krypdyr, gnagere, skalldyr, og shore dyr. I løpet av vårmånedene, vil de invadere snøhuler og byttedyr på baby ringselunger.

 Fjellreven har utrolig hørsel. Det gjør ham til å jakte langs overflaten av snøen pakket tundraen, lytte etter byttedyr beveger seg under snøen. Hvis små dyr er, de hopper og slå ned for å bryte gjennom snøen og fange sitt bytte.

 Når kjøttet er knappe, vil disse effektive åtseletere spise på frukt, bær og grønnsaker. I vintermånedene, vil Arktis med spore isbjørn mate restene av sine drepe. Når mat i overflod, begraver fjellrev ingen egenandeler for knappe tider.

  •  Fjellrev er funnet i Russland.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha